E eolos Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 2020 Nisan ayında aldığım monitörde birkaç gündür resimlerdeki problemleri yaşıyorum. Çözümü bilen var mı acaba? Dosya Ekleri aoc.jpg 114,4 KB · Görüntüleme: 56 aoc2.jpg 149,6 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
2020 Nisan ayında aldığım monitörde birkaç gündür resimlerdeki problemleri yaşıyorum. Çözümü bilen var mı acaba?
Soraklı Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 435 19 Aralık 2020 #2 Görüntüyü aldığınız kaynak ve aktaran data kablonuzun sağlamlığındandan eminseniz, monitörünüz bozulmuş. Servis yolu gözüküyor. Artı 0 Eksi
Görüntüyü aldığınız kaynak ve aktaran data kablonuzun sağlamlığındandan eminseniz, monitörünüz bozulmuş. Servis yolu gözüküyor.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 19 Aralık 2020 #3 Belki bir ihtimal ekran kartından dolayı olabilir ama büyük ihtimalle monitör arızalı gibi duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS E eolos Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 Soraklı dedi: Görüntüyü aldığınız kaynak ve aktaran data kablonuzun sağlamlığındandan eminseniz, monitörünüz bozulmuş. Servis yolu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Kabloları söküp yeniden takınca kısa bir süreliğine sorun çözülüyor fakat sonra yeniden başlıyor. Yeni display port kablosu satın alıp denesem düzelebilir mi ? Son düzenleme: 21 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Soraklı dedi: Görüntüyü aldığınız kaynak ve aktaran data kablonuzun sağlamlığındandan eminseniz, monitörünüz bozulmuş. Servis yolu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Kabloları söküp yeniden takınca kısa bir süreliğine sorun çözülüyor fakat sonra yeniden başlıyor. Yeni display port kablosu satın alıp denesem düzelebilir mi ?
slendeth Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 eolos dedi: 2020 Nisan ayında aldığım monitörde birkaç gündür resimlerdeki problemleri yaşıyorum. Çözümü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... AOC monitörlerde kronik sorun bu galiba. Tanıdığım herkeste bir süreden sonra arıza oluyor Artı 0 Eksi
eolos dedi: 2020 Nisan ayında aldığım monitörde birkaç gündür resimlerdeki problemleri yaşıyorum. Çözümü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... AOC monitörlerde kronik sorun bu galiba. Tanıdığım herkeste bir süreden sonra arıza oluyor