AOC C24G1 Monitör Nasıldır?

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör | ITOPYA linkdeki monitörü sipariş verdim. Daha sonra FreeSync destekli monitorlerde G-Sync açıldığını hatırladım ve ben de araştırdım, bu aldığım monitörde açabilir miyim diye fakat açılmıyormuş. Soruma gelirsek sizce iade edip başka monitör mu bakmalıyım, yoksa bunu mu kullanayım sizce bu monitör iyi midir? Bu arada ekran kartımı da güncelledim RTX 2060 aldım. Ona göre cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

G-SYNC uyumlu diye bir post var Technopat'ta. Display Port kablosuyla mı bağladın monitörü ? belki kablo ile ilgili bir problemdir.

Önce monitör ayarlarında Free-SYNC'i yada Adaptif-SYNC ayarını açman gerekiyor olabilir belki ondan açılmıyordur.

İndirdiğin ekran kartı sürücüsünün de son sürüm olduğuna dikkat et. Muhtemelen öyledir ama yazayım dedim.

C24G1 iyidir. 27 inçliğini kullanmıştım. Gayet güzel. G-Sync destekli olmamasına rağmen bazı kişiler G-Sync açabiliyor.

G-Sync yazan bir monitör alırım ben yerinizde olsam. Gerçekten açmaya çok gerek var mı?
Monitör gayet güzel fiyatına göre rakiplerinden üstün.
G-sync olan monitörler çok pahallı olduğu için böyle bir karar verdim. Ama şimdi aklıma kurt düştü acaba ileride bu monitöre destek gelir mi? Yada çok mu gerekli birsey diye hiç bilmiyorum.

G-SYNC uyumlu diye bir post var Technopat'ta. Display Port kablosuyla mı bağladın monitörü ? belki kablo ile ilgili bir problemdir.

Önce monitör ayarlarında Free-SYNC'i yada Adaptif-SYNC ayarını açman gerekiyor olabilir belki ondan açılmıyordur.

İndirdiğin ekran kartı sürücüsünün de son sürüm olduğuna dikkat et. Muhtemelen öyledir ama yazayım dedim.
Yok beni yanlış anladınız. Bu monitörde yok o özellik o yüzden sormuştum.
C24G1 iyidir. 27 inçliğini kullanmıştım. Gayet güzel. G-Sync destekli olmamasına rağmen bazı kişiler G-Sync açabiliyor.
Acaba nasıl oluyor sizin bir bilginiz var mı?

G-sync olan monitörler çok pahallı olduğu için böyle bir karar verdim. Ama şimdi aklıma kurt düştü acaba ileride bu monitöre destek gelir mi? Yada çok mu gerekli birsey diye hiç bilmiyorum.

Yok beni yanlış anladınız. Bu monitörde yok o özellik o yüzden sormuştum.

Acaba nasıl oluyor sizin bir bilginiz var mı?

Merhaba hafta sonu bu monitörü aldım G-sync'yi aktif edebilmen için display porttan bağlantı kurman gerekiyor ve GTX 1000 serisi ekran kartınız olması gerekiyor. Şu videoya göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğiniz videoyu izledim ayarlardan aktif ettim. Fakat Bu monitör G-SYNC ile uyumlu değildir yazıyor en altta siz görmediniz mi ?

Bahsettiğiniz videoyu izledim ayarlardan aktif ettim. Fakat Bu monitör G-SYNC ile uyumlu değildir yazıyor en altta siz görmediniz mi ?

"Seçilen ekran, G-SYNC Uyumlu olarak doğrulanmış değil." diyorsun sanırım. Videoda bahsediyor bu konuya. Makelede söyle bi yazı var.

"NVIDIA CEO’su Jensen Huang, CES 2019’da 400 farklı FreeSync monitörü NVIDIA ekran kartlarıyla test ettiklerini ve bunlardan 12 tanesinin uygun olduğunu belirtti. Öte yandan firma testten geçemeyen monitörlerde de bu özelliğin devreye sokulabilmesine izin veriyor. Piyasada ise 550’den fazla FreeSync destekli monitör mevcut. "

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
"Seçilen ekran, G-SYNC Uyumlu olarak doğrulanmış değil." diyorsun sanırım. Videoda bahsediyor bu konuya. Makelede söyle bi yazı var.

"NVIDIA CEO’su Jensen Huang, CES 2019’da 400 farklı FreeSync monitörü NVIDIA ekran kartlarıyla test ettiklerini ve bunlardan 12 tanesinin uygun olduğunu belirtti. Öte yandan firma testten geçemeyen monitörlerde de bu özelliğin devreye sokulabilmesine izin veriyor. Piyasada ise 550’den fazla FreeSync destekli monitör mevcut. "

@Recep Baltaş @Ali Güngör
O konuda da bilgi sahibiyim siteden kontrol etmiştim. Bu monitör şuan için desteklemiyor fakat ileride olur mu bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı