AOC C24G1 ölü piksel problemi

Kapl4NN

Centipat
AOC C24g1 modelini İtopyadan aldım ve hiç memnun kalmadım. Ekran bir türlü güzel gelmedi bana, gece kontrol edeyim dedim ve ölü pikseller mevcut. Zaten içime sinmemişti, iade istedim. Sizce ne derler dostlar?

472467D5-8DE9-4634-80C9-AFDDFE6981D7.jpeg

C06C5D68-D84F-4A44-956B-B88381E25A6B.jpeg

15C95BAA-0C1F-44FB-A05A-DBAE26521129.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörleri her zaman mağazada görüp test edip alma taraftarıyım. Ben de bu monitörü aldım geçen ay vatandan. Ölü piksel ve ışık sızması testlerini gözümün önünde yaptılar. Şükür bi problem çıkmamıştı. Direkt değişim ya da iade isteyin bence çünkü bi tane ölü piksel yok.

Bende 27g2u modelini almıştım ekranın ortasında piksel hatası vardı 2 gün sonra iade ettim.Hepsiburadadan almıştım sorun yaşamadım
Ben olsam hiçbir zaman curved tercih etmem.Tabi herkezin şahsi fikri.Birazda şans olsa gerek.

Geçmiş olsun. Umarim iade edebilirsiniz. Bu yüzden monitörlerin her zaman mağazadan kontrol edilerek alınması taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı