Bende ikisi arasında kalmıştım. 1 ay önce MSI tercih ettim. Memnunum.
LED’leri ilk geldiğinde kapattım hiç açmadım. Ama özellikle ekolayzır ayarıyla aydınlatınca hem müzik hem oyunla birlikte güzel atmosfer oluyor. Aydınlatmayı çok umursamıyorum ama MSI’da OSD isimli bağlantı programı var, çok güzel ayarlar ve özellikleri var. Son sürüm HDMI ve Display kabloları kutuyla birlikte geldi. Ürünü MSI’ın resmi sitesine kaydettim garanti 1 yıl uzadı. Kulaklık standını kullanmıyorum. Beni en çok cezbeden vesa desteği ve pivot ayarıydı. 2 USB ve 3.5mm ses çıkışı var. Malzemenin rengi şık, dokusu çok güzel. Arka taraf piano black gibi. Ama arkayı kullandığın sürece kaç kere görürsün bişey diyemem
Vatan’dan aldım, ölü piksel çıkmadı. Bunlar MSI için sevdiğim özelliklerdi.
AOC için internetten kullanıcı yorumlarına baktım ve videolarını izledim. Kötü yorum yoktu ama güvendiğim bir markayı almak istedim. AOC markasını hiç kullanmadığım için MSI tercih ettim.
Dizi-film keyfim 2 katına, oyun keyfim 3 katına çıktı. Özellikle FPS bağımlısı ben, PC başında keyiften kudurdum ilk 1 hafta.
Ben araştırırken fiyat farkları yine böyleydi ama ikiside 250-300₺ daha ucuzdu. Birde TUF ve Viewsonic modellerine bakmıştım hoparlörvar diye.
Son olarak tavsiyem şudur; bunlar iyi paralar, en az 8-10 kişinin yorumunu dinle. İki ürün içinde.