AOC C24G2U alınır mı?

Neden sürekli TUF serisinin monitörlerini öneriyorsunuz? 24G2U çok daha iyi, daha iyi alternatifler varken bunu önermeniz saçma.
Çünkü daha iyi bana göre? Sana hesap mı vereceğim birader özellik olarak bak bakalım fark nerede sRgb mi :d Salsana beni hasta mısın?

Sana göre daha iyi olması monitörü daha iyi yapmaz.
Tamam örnek ver nerede daha iyi ? U-usta srgb srgb usta mı ? Ghosting sorununu ispatla? Sen ezbercisin, boş sallıyorsun. Ben kullanıcı yorumlarını okuyorum. Atabilirim hemen buraya kullanıcı yorumlarını ASUS VG249Q kullananların.

Tamam örnek ver nerede daha iyi ? U-usta srgb srgb usta mı ? Ghosting sorununu ispatla? Sen ezbercisin, boş sallıyorsun. Ben kullanıcı yorumlarını okuyorum. Atabilirim hemen buraya kullanıcı yorumlarını ASUS VG249Q kullananların.
Bende de Asus VG249Q1R modeli var. Bir çok kişide sorun çıktı ama önermeye devam edebilir miyim şimdi ben? Hayır. Fan boyluklarınızdan umarım arınırsınız, iyi forumlar.

Bende de Asus VG249Q1R modeli var. Bir çok kişide sorun çıktı ama önermeye devam edebilir miyim şimdi ben? Hayır. Fan boyluklarınızdan umarım arınırsınız, iyi forumlar.
Bahsettiğimiz monitörler aynı mı sence ?

Donamımarşivi'nde açtığım konuyu sonuna kadar oku fanboyluk değil kullanıcı yorumlarına göre yazdığımı görürsün.https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-vg249q-vs-aoc-24g2u.338666/

Herkese bir yafta yapıştırıyorsunuz bir doğruyu siz biliyorsunuz. Kendi kullandığım ASUS TUF VG24VQ VA panelden kaynaklı ghosting mevcut almayın yazdım fanboy oldum. Technopat ne hale geldi üzülüyorum. Adam model farkından bile bir haber.

Alınmaz hocam, hali hazırda kullanıyorum ghosting sorunu var. Tavsiye etmem. VG249Q tavsiye ederim.
Tuf serisi monitörlere Asus NTSC çakıp gidiyor. Ki analog olduğu için nasıl bir renk doğruluğuna sahip olduğuda anlaşılmıyor.
Ayrıca epey üstünden monitör karşılaştıran adam lütfen öneri yapma!

Bahsettiğimiz monitörler aynı mı sence ?

Donamımarşivi'nde açtığım konuyu sonuna kadar oku fanboyluk değil kullanıcı yorumlarına göre yazdığımı görürsün.https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-vg249q-vs-aoc-24g2u.338666/

Herkese bir yafta yapıştırıyorsunuz bir doğruyu siz biliyorsunuz. Kendi kullandığım ASUS TUF VG24VQ VA panelden kaynaklı ghosting mevcut almayın yazdım fanboy oldum. Technopat ne hale geldi üzülüyorum. Adam model farkından bile bir haber.
İlkokul terk misiniz hocam, okuyamıyorsunuz veya anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım? Ben modellere göre mi konuşuyorum? Benim monitörümde herhangi bir sorun bulunmuyor ama çoğu kişide bulunuyor. Ben de yok diye kimseye önerecek halim yok ve tamamen TUF serisinde olan bir sorun olduğunu bilmenize rağmen önermeye devam ediyorsunuz bugün 2. görüşüm, acınası...

Tuf serisi monitörlere Asus NTSC çakıp gidiyor. Ki analog olduğu için nasıl bir renk doğruluğuna sahip olduğuda anlaşılmıyor.
Ayrıca epey üstünden monitör karşılaştıran adam lütfen öneri yapma!
Karşılaştırma mı bu model farkını görmesi için paylaştım. Aynen öyle Ntsc çakıp gidiyor büyük oyunu gördün ustam.
İlkokul terk misiniz hocam, okuyamıyorsunuz veya anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım? Ben modellere göre mi konuşuyorum? Benim monitörümde herhangi bir sorun bulunmuyor ama çoğu kişide bulunuyor. Ben de yok diye kimseye önerecek halim yok ve tamamen TUF serisinde olan bir sorun olduğunu bilmenize rağmen önermeye devam ediyorsunuz bugün 2. görüşüm, acınası...
Bak sorun şurada sen diyorsun ki sorunlu önermedim ben de TUF VG24VQ önermedim fakat senin zekânın almadığı kısım TUF VG249Q ile attığım model arasındaki farkı görememen. Ben o modeli çok araştırdım neredeyse çoğu kullanıcının görüşünü okudum sorun yaşayan insan sayısı neredeyse yok ve önerdim. TUF VG24VQ önlersem haklı olurdun fakat o model VA panel olduğundan dolayı kimseye önermedim. AOC C27G2U'da da ghosting sorunu var AOC önermeyecek miyiz? Böyle bir bakış açısı mı var? Sorunu söyler misin bana şimdi deha?

Tamam örnek ver nerede daha iyi ? U-usta sRGB sRGB usta mı ? Ghosting sorununu ispatla? Sen ezbercisin, boş sallıyorsun. Ben kullanıcı yorumlarını okuyorum. Atabilirim hemen buraya kullanıcı yorumlarını ASUS VG249Q kullananların.
Evet, sRGB kapsamı daha fazla ve sorunsuz. Başka bir şeye gerek var mı? Cidden çok boşsunuz. Asus neden daha iyi peki?
AOC C27G2U'da da ghosting sorunu var AOC önermeyecek miyiz? Böyle bir bakış açısı mı var? Sorunu söyler misin bana şimdi deha?
Her şeyi kendi istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Biz Asus değil “TUF” serisini önermiyoruz.

Evet, sRGB kapsamı daha fazla ve sorunsuz. Başka bir şeye gerek var mı? Cidden çok boşsunuz. Asus neden daha iyi peki?
Arada çok fark yok neredeyse benzer modeller. Tasarımı hoşuna gideni alırsın. Ben stand ayaklarının rahatsız edebileceğinden ötürü ASUS tercih ederim. Herkesin isteği farklı özellikler benzer çünkü. Sen de şu kafa var olsun AOC al. Diyorum ki ama ghosting yok olsun TUF ghosting var. E kanıtla ben sana kullanıcı mesajı atayım buraya hemen?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı