AOC C32g1 144Hz 1MS 31.5INç monitörü önerir misiniz?

İnceleme videosunda yakından oyun oynayan kişi herhangi bir sorun olmayacağını belirtti. Anlayamadım açıkçası.
İncelemeyi kim yapmış bilmiyorum ama onların çoğu sponsorlu inceleme oluyor. Ürünü onlara marka gönderiyor, pazarlasınlar diye. Bu durumda kötü yanlarına pek değinmiyorlar hatta yalan söylüyorlar. Orada yaptıkları bir kaç saatlik testte elbette sorun yaratmıyordur fakat uzun kullanımda rahatsızlık yaratacağını düşünüyorum. Daha küçük bir monitör bakın derim. Ayrıca 1080p VA curved panellerde hem ghosting hem de bulanıklık sorunu olabilir.

IPS, 144Hz almanızı öneririm. 24 inç düşünürseniz en iyi tercihler:

İncelemeyi kim yapmış bilmiyorum ama onların çoğu sponsorlu inceleme oluyor. Ürünü onlara marka gönderiyor, pazarlasınlar diye. Bu durumda kötü yanlarına pek değinmiyorlar hatta yalan söylüyorlar. Orada yaptıkları bir kaç saatlik testte elbette sorun yaratmıyordur fakat uzun kullanımda rahatsızlık yaratacağını düşünüyorum. Daha küçük bir monitör bakın derim. Ayrıca 1080p VA curved panellerde hem ghosting hem de bulanıklık sorunu olabilir.

IPS, 144Hz almanızı öneririm. 24 inç düşünürseniz en iyi tercihler:
XG2405 çok iyi bende yakın zamanda alacağım.Öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı