S
Silinen üye 210679
Ziyaretçi
Şu anda ben öyle kullanıyorum ve öyle kullandığım monitörden yazıyorum.Hani hdmi ile bağlandım ya o yüzden sordum. Seniye eğim umarım olur.
Şu anda ben öyle kullanıyorum ve öyle kullandığım monitörden yazıyorum.Hani hdmi ile bağlandım ya o yüzden sordum. Seniye eğim umarım olur.
Oyunlarda iyi sonuç veriyor mu? Monitör daha oyun indirmedim hiç.Şu anda ben öyle kullanıyorum ve öyle kullandığım monitörden yazıyorum.
Oyunlarda iyi sonuç veriyor mu? Monitör daha oyun indirmedim hiç.Şu anda ben öyle kullanıyorum ve öyle kullandığım monitörden yazıyorum.
Oyunlarda iyi sonuç veriyor mu? Monitör daha oyun indirmedim hiç.
Oyunlarda iyi sonuç veriyor mu? Monitör daha oyun indirmedim hiç.
5Dk içinde geri döneceğimGayet güzel. Dediklerimi denediniz mi?
Ayarları denedim. Nvidia denetim'de 75Hz gösteriyor ancak, windows görüntü bağdaştırıcı özelliklerinde 59 yaziyor?Gayet güzel. Dediklerimi denediniz mi?
Ayarları denedim. Nvidia denetim'de 75Hz gösteriyor ancak, windows görüntü bağdaştırıcı özelliklerinde 59 yaziyor?Gayet güzel. Dediklerimi denediniz mi?
Tiki kaldır5Dk içinde geri döneceğim
Ayarları denedim. Nvidia denetim'de 75Hz gösteriyor ancak, windows görüntü bağdaştırıcı özelliklerinde 59 yaziyor?
Ayarları denedim. Nvidia denetim'de 75Hz gösteriyor ancak, windows görüntü bağdaştırıcı özelliklerinde 59 yaziyor?
Tik yok 75hz yapınca 640 a atıyor. Ve monitör'e kulağınızı yakınlaştırdığınızda hafif bir cızırtı sesi var mı?Tiki kaldır![]()
640'a atıyor kısmını tam anlamadım. Bende cızırtı yok.Tik yok 75hz yapınca 640 a atıyor. Ve monitör'e kulağınızı yakınlaştırdığınızda hafif bir cızırtı sesi var mı?
640 çözünürlüğüne atıyor denetim masasında oldu 75HZ. Ancak Windows da gözükmüyor ve monitör ayarlarında 75HZ640'a atıyor kısmını tam anlamadım. Bende cızırtı yok.
E posta adresi versen sana haftasonu ulaşabilirimTeamviewer gelebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.