AOC G2260VWQ6 Işık Sızması Sorunu

Makaleler
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
20170708_214505.jpg

Gördüğünüz gibi karanlık ortamda ve siyah ekranda bu kadar belli oluyor. Gece ışık kapalıysa hafif anlayabiliyorum. Zaten sabah falan belli olmuyor. Hatta bir oyunda siyah ekranda takılmasaydı anlamamıştım bile ondan sonra fark ettim. Vatan Bilgisayar'dan aldım götürmek istemiyorum servise verirler artık uğraş dur. Sizce ne yapmalıyım ?
Monitör: AOC G2260VWQ6

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle saçma sapan bir yorumu nasıl yapabildin? Servise yolla başka çaren yok.
BenQ XL2411Z modelini kullanıyorum, Vatan Bilgisayarda yaklaşık 3 tane kutuyu açıp denedik 3 üründe de ışık sızması vardı, Gameeksta'dan sipariş ettim yine ışık sızması var. Bu ışık sızması bu tür panellerde kaçınılmaz gibi bir şey.

Garanti servisler 24" gibi modellerde 5 ölü pixele kadar izin verirken bu tür durumda işlem yapacaklarını bile sanmıyorum.

BenQ XL2411Z modelini kullanıyorum, Vatan Bilgisayarda yaklaşık 3 tane kutuyu açıp denedik 3 üründe de ışık sızması vardı, Gameeksta'dan sipariş ettim yine ışık sızması var. Bu ışık sızması bu tür panellerde kaçınılmaz gibi bir şey.
Eğer bir ürün 3 kez servise gidiyorsa o ürünün doğrudan para iadesi veya bir üst model ile değişimi yapılır. Yanlış yapmışsınız diye onu da yanlışa yönlendirmenizin bir anlamı yok.

Diğer mesajlar da bu monitöreün tavsiye edildğini okumuştum senin mesajındı galiba. Az önce vatan bilgisayardan aldım geldim 1 saattir kullanıyorum. Monitör harika vatan da açtık baktık bir sorun görmedim monitör de arkadaş da her rengi gezdirdi durdu dikkatlice ama az önce ekranın dağında çizgi gibi birşey fark ettim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı