AOC G2260VWQ6 Ölü Piksel ve AOC Garantisi

TRSami01

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Aralık 2017 tarihinde başlıkta belirttiğim monitörü satın aldım. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadan kullandım. Yaklaşık bir ay önce şehir dışına tatile çıktım ve dün itibariyle eve geçtim.

Monitörü bıraktığımda sorunu yoktu. Geldiğimde açıp baktım ki ekranın tam ortasında bir leke var.
Ölü piksel olacağını düşünüyorum ama simsiyah bir nokta değil. Kahverengi gibi ve biraz şeffaf.
Birkaç kişiye danıştım. At sineği girmiş dediler. Ne kadar doğru bilgim yok. Bayramdan sonra garantiye vermeyi düşünüyorum.

AOC'un garantisini daha önce kullanan var mı aranızda? İlk defa garantiye bir ürün yollayacağım. Daha önceki aldığım ürünler hiç bozulmadı.
Güncel. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• monitör leke 1.jpg
    monitör leke 1.jpg
    274,4 KB · Görüntüleme: 166
  • monitör leke 2.jpg
    monitör leke 2.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
Ayni monitoru kullanıyorum.Akicilik ve yırtılma sorunu yaşıyorum bende.Eger benimki gibi monitorun garanti servisi TecProysa adamlar daha telefona bakmıyor.
2 gündür arıyorum bayram nedeni ile kapalı herhalde. 4.sıradasınız diyor 2 gündür. Teknobiyotik ile görüşüp onlara göndereceğim.
Bir monitör bu kadar mı kalitesiz olur ? Bugün 2.sinek girmiş içine.
Güncelleme: Monitörü TecPro servisine verdim. Garanti içinde olduğu için hava kanallarını temizleyip bakım yapıp geri yolladılar. Şuan temiz duruyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı