İşlemci ve Ekran kartını da aldığım bir satıcı var. Sürekli Amazon'dan ürün getiriyor. Amazon'daki fiyattan da daha ucuza satıyor. Nedenini de anladım aslında biraz şans ve bilgi gerektiriyor. Ufak bir kar ile satıyor.
Yani ürün Amazon ürünü ama ben bir aracı yardımıyla alıyorum. 850 TL'ye evime UPS kargo ile yolluyor
Tabii ki ben de çok merak ediyorum. Yarın gelirse inşallah incelemesini yaparız.
Tecpro garanti veriyor bu konuda ve bazı kişilere eğer uluslararası garantisi varsa 3 yıldır demiş, bazı kişilere 1 yıl demiş. Bana 1 yıl yeter de artar. Dediğiniz gibi monitör zaten 5-6 sene sorun çıkarabilecek bir parçadır. Bu zamana kadar hiç erken dönemde sorun çıkaran olmadı.
Herkes ürünün aşırı sağlam ve ağır olduğunu söylüyor. Bastırdığında falan gıcırtı gelmiyormuş. Bir de BenQ 144 Hz monitörlerde renkler çok soluktur ama Aoc'da daha iyiymiş. Görüş açısı da Asus'a göre daha iyi.
Şu kötü bu kötü diye yorum görmedim hiç. Dahili hoparlör vasat diyen olmuş zaten nerede olduğu bile gözükmeyen bir şeyden 7.1 performansı beklemek saçmalık olur
Profiller ile renk ayarı vs. yapılabiliyormuş. Yani istediğim kaliteyi elde edebiliriz. Uzun süredir monitör değişmemiştim bu güzel olacak gibime geliyor