AOC G2460PF vs ASUS VG248QE 144Hz 1MS

Hangisi?

• AOC G2460PF - 850₺

Oy: 26 66,7%
  • ASUS VG248QE - 999₺

Oy: 9 23,1%
  • BENQ XL2411Z - 999₺

Oy: 4 10,3%

• Oy verenlerin toplamı
    39
Saat 10-11 gibi gelir diye tahmin ediyorum monitör. Ups kargo diğer illerde saat 5'te toplu çıkış yapıyormuş o yüzden aynı gün gelemiyormuş. Neyse geçti gitti zaten 1 gün :)

Valla bende aldım, donanımhaber'den bir arkadaş vasıtasıyla hızlı kargo ile Amazon'dan getiriyor.

144 hz'i Dp veya Dvi ile alabiliyorsun ayrıca Resmi sitesinde driver'ı var inf dosyası şeklinde aygıt yöneticisinden elle gösterip tanıtman gerekiyor.

Valla bende aldım, donanımhaber'den bir arkadaş vasıtasıyla hızlı kargo ile Amazon'dan getiriyor.

144 hz'i Dp veya Dvi ile alabiliyorsun ayrıca Resmi sitesinde driver'ı var inf dosyası şeklinde aygıt yöneticisinden elle gösterip tanıtman gerekiyor.
Kargo arka sokakta gözüküyor halen getirmedi 30dk dır :D minimazon'dan mı aldın?

Dp kullanmayı düşünüyorum. Power kablosu olarak nasıl bir şey olur? Psu kablosunu benziyor sanırım..

Kargo arka sokakta gözüküyor halen getirmedi 30dk dır :D minimazon'dan mı aldın?

Dp kullanmayı düşünüyorum. Power kablosu olarak nasıl bir şey olur? Psu kablosunu benziyor sanırım..

Yok farklı bir arkadaş, power kablosu amerikan tipi olduğu için ona uygun güç kablosu bulman gerek, psu güç kablosu bulursan işine yarar. Bende şu an ki monitörümün Kablosunu kullanacağım bu arada incelemeni bekliyorum ss'li :D:D:D

Yok farklı bir arkadaş, power kablosu amerikan tipi olduğu için ona uygun güç kablosu bulman gerek, psu güç kablosu bulursan işine yarar. Bende şu an ki monitörümün Kablosunu kullanacağım bu arada incelemeni bekliyorum ss'li :D:D:D
Güç kablosu da var dönüştürücü de var bakalım artık hangisini uygun görürsem :D

Gelse artık bi çok bekletti ya. Bol bol resim eklerim.

Ürün geldi yazamadım. Sipariş verdiğim işlemci soğutucu gelmiş onunla uğraştım. Başka mağazaya gidip alacağım. Gelince fotoğrafları atarım. Monitör mükemmel. :D

20160920_121504.jpeg
20160920_121525.jpeg

hocam hayırlı olsun.
Amazon'da Türkiye'ye gönderi yapan 1 satıcı var. Ücret 200 dolar. Ancak tahmini vergi ve kargo ücreti yazan yerde fiyat bilgileri bende maalesef gözükmüyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Hangi satıcıdan aldınız acaba?

Benim bulduğum ürün bu:
https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-...F8&qid=1474390761&sr=8-1&keywords=Aoc+G2460PF

Tahmini vergi ve kargo bilgisi gözükse ona göre direk almak istiyordum. Acaba neden hata veriyor.
Hemen bir ekran görüntüsü paylaşayım.

upload_2016-9-20_20-26-38.png

hocam hayırlı olsun.
Amazon'da Türkiye'ye gönderi yapan 1 satıcı var. Ücret 200 dolar. Ancak tahmini vergi ve kargo ücreti yazan yerde fiyat bilgileri bende maalesef gözükmüyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Hangi satıcıdan aldınız acaba?

Benim bulduğum ürün bu:
https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-...F8&qid=1474390761&sr=8-1&keywords=Aoc+G2460PF

Tahmini vergi ve kargo bilgisi gözükse ona göre direk almak istiyordum. Acaba neden hata veriyor.
Hemen bir ekran görüntüsü paylaşayım.

Eki Görüntüle 190018

Adres bilgilerini kontrol et, Türkçe karakter varsa sil, şu an benim bulunduğum adrese sipariş versem sorunsuz geliyor. Bu da Amazon'a kayıt ettiğin adres bilgilerinde yanlışlık olduğu anlamına gelir, aksi takdirde bana da göndermemesi gerek.

Ürün şu an 209.99 dolar + 54.67 dolar Kargo ücreti + 47.64 dolar'da gümrük vergisi Toplam 930 TL civarı bir fiyata geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı