Saat 10-11 gibi gelir diye tahmin ediyorum monitör. Ups kargo diğer illerde saat 5'te toplu çıkış yapıyormuş o yüzden aynı gün gelemiyormuş. Neyse geçti gitti zaten 1 gün
Yok farklı bir arkadaş, power kablosu amerikan tipi olduğu için ona uygun güç kablosu bulman gerek, psu güç kablosu bulursan işine yarar. Bende şu an ki monitörümün Kablosunu kullanacağım bu arada incelemeni bekliyorum ss'li
Yok farklı bir arkadaş, power kablosu amerikan tipi olduğu için ona uygun güç kablosu bulman gerek, psu güç kablosu bulursan işine yarar. Bende şu an ki monitörümün Kablosunu kullanacağım bu arada incelemeni bekliyorum ss'li
Ürün geldi yazamadım. Sipariş verdiğim işlemci soğutucu gelmiş onunla uğraştım. Başka mağazaya gidip alacağım. Gelince fotoğrafları atarım. Monitör mükemmel.
hocam hayırlı olsun.
Amazon'da Türkiye'ye gönderi yapan 1 satıcı var. Ücret 200 dolar. Ancak tahmini vergi ve kargo ücreti yazan yerde fiyat bilgileri bende maalesef gözükmüyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Hangi satıcıdan aldınız acaba?
hocam hayırlı olsun.
Amazon'da Türkiye'ye gönderi yapan 1 satıcı var. Ücret 200 dolar. Ancak tahmini vergi ve kargo ücreti yazan yerde fiyat bilgileri bende maalesef gözükmüyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Hangi satıcıdan aldınız acaba?
Adres bilgilerini kontrol et, Türkçe karakter varsa sil, şu an benim bulunduğum adrese sipariş versem sorunsuz geliyor. Bu da Amazon'a kayıt ettiğin adres bilgilerinde yanlışlık olduğu anlamına gelir, aksi takdirde bana da göndermemesi gerek.
Ürün şu an 209.99 dolar + 54.67 dolar Kargo ücreti + 47.64 dolar'da gümrük vergisi Toplam 930 TL civarı bir fiyata geliyor.