AOC G2460VQ6 vs ASUS VG245HE

Hangi Monitörü Almalıyım ?

• AOC

Oy: 3 50,0%
  • ASUS

Oy: 3 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
O zaman kafa karışıklığını 3 e bölebilirim.
Ham ben Vatana gidip AOC ile Samsung'u karşılaştırdım. Renk konusunda Samsung çok ama çok daha iyi. 4 MS o kadar da sıkıntı değil diye düşünüyorum.

Ne tür bir fark yaratabilir ki ? 1080p 144HZ bir monitör değil sonuç olarak.
Ben de onu diyorum işte. HDMI ile DP teknolojisi monitör seçmekteki etmen yapı değildir. Az önce dediğim gibi VGA gibi bir şeyle arasında kalmıyorsun. Ki 144 Hz bir monitör de almayacaksın. Bence rengi en iyi vereni al.

Oyun oynamayacak olsam İPS bir monitör alıp yoluma devam ederdim. Asusun dinamik kontrastı daha yüksek, pikseller arasındaki mesafe de her ikisinde aynı. Asus olanı alacağım galiba.

Oyun oynamayacak olsam İPS bir monitör alıp yoluma devam ederdim. Asusun dinamik kontrastı daha yüksek, pikseller arasındaki mesafe de her ikisinde aynı. Asus olanı alacağım galiba.
Teknik özelliklere bakarak karar verme derim. Asus'un renkleri iyidir ama yinede git bir mağazada deneyip gör.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı