AOC G2590VQX Monitör Güç Kablosu Sorunu

Katılım
5 Haziran 2019
Mesajlar
2.356
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Merhaba Technopat ailesi,

AOC G2590VQX monitörüm bugün 16.00'da geldi.
Yaklaşık 1 saat önce ise sisteme taktım ve açtım monitörümü. Display Port ile görüntü alıyorum. 1.2 sürümü diyor.

Fakat; şöyle bir sorun var.
AOC G2590VQX monitörümün arkasına Display Port dışında güç kablosuda takılıyor. Bu güç kablosuna dokunduğum zaman monitörden cızırtı sesleri geliyor ve monitörüm kapanıyor. Sonra tekrar kabloyla hafif oynuyorum geliyor. Güç kablosu çok hassas. Acaba güç kablosunda mı sorun var? Güç kablosunun yoksa ucunda mı sorun var? Yani monitörün soketine giren ucu.

Ben pek anlamam bu işlerden. Sorun nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.
 
Güç kablosu gevşek olabilir tam tutmuyor olabilir. Güç kablosu değiştirip öyle deneyebilir misiniz ?

Sıfır aldım ama nasıl olabilir bilmiyorum. Zaten bu konuyu paylaştıktan sonra ölü pixel testi yaptım. 2 tane çıktı. Siyahların üzerinde kıp kırmızı noktalar olarak görülüyor.
Kasanın arkasına bağlı olan güç kablosu var güç kaynağı için.
Ve monitör için olan güç kablosu var.
Başka güç kablom yok ki deneyecek:(
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı