AOC G2590VXQ alınır mı?

Söylediğiniz monitörün bekleme süresi 5 ms.
Bekleme değil tepki süresi. Sırf o yüzden çamura bakmak daha mı iyi? 1ms 1 saniyenin binde biri yapıyor. Yani 1 saniyenin binde 4'ünü fark edebileceksin? Üstelik düşük yenileme hızında. :D Arkadaşım 1ms ile 5ms arasındaki farkı 1 dakika ile 5 dakika arasındaki fark gibi sanma.

Bu fiyatlara 75Hz IPS monitör mevcut.
Bu da kavisli FreeSync 60Hz VA monitör ama FreeSync aktif edildiğinde 72Hz oluyor.

Son düzenleme:
Bekleme değil tepki süresi. Sırf o yüzden çamura bakmak daha mı iyi? 1ms 1 saniyenin binde biri yapıyor. Yani 1 saniyenin binde 4'ünü fark edebileceksin? Üstelik düşük yenileme hızında. :D Arkadaşım 1ms ile 5ms arasındaki farkı 1 dakika ile 5 dakika arasındaki fark gibi sanma.

Bu fiyatlara 75Hz IPS monitör mevcut.
Bu da kavisli FreeSync 60Hz VA monitör ama FreeSync aktif edildiğinde 72Hz oluyor.
Gercekten harika secenekler sunmussun. Hele ki o asusun 23" monitoru beni benden aldi. Ancak Samsung Konusunda su sikinti olacak: Ekran Karti Olarak NVIDIA Almayi Planliyorum.

eger onerdigin Samsung gibi GSync bulabilirseniz beni cok mutlu eder.

AOC G2590VXQ monitörünü kullanıyorum, yeteri derecede memnunum. Sonuçta bu paneller yeni nesil, TN panellerin halen daha bu kadar çok kötülenmesine karşıyım.
Birinde 256 bin renk var diğerinde 16.7 milyon artı olarak renkler solgun ve cansız gözüküyor.
Gercekten harika secenekler sunmussun. Hele ki o asusun 23" monitoru beni benden aldi. Ancak Samsung Konusunda su sikinti olacak: Ekran Karti Olarak NVIDIA Almayi Planliyorum.

eger onerdigin Samsung gibi GSync bulabilirseniz beni cok mutlu eder.
GSync için en az 2000 TL yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Nvidia ekran kartı alırsan sorun olmaz ama G-Sync hayal olur. Ayrıca çoğu ucuz G-Sync monitör TN panel. Çünkü G-Sync pahali bir özellik FreeSync ile aynı olmasına rağmen. G-Sync pahalı olduğundan monitör de pahalı oluyor, yani hak ettiğinden fazlasını veriyorsun.

Bu monitör sadece AMD ekran kartı ile 72Hz oluyor. Samsung 23,5

Diğer Asus olanlar da her daim 75Hz olabiliyor.
@GCN peki TN panel ile IPC panelin arasındaki fark ne? Kalite mi? Yoksa görüntü mü?
TN panel 20.yy'dan kalma, AH-IPS panel ise 21.yy'da çıkan çok daha gelişmiş teknoloji. Yani görüntü kalitesi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı