AOC Gaming 27G2SP/BK alınır mı?

@sametpnrc Hayırlı olsun hocam benim de yenisi bugün geldi ötekisi iade sürecinde bu yeni gelende pixel testinde bir problem çıkmadı şükür en azından ben göremedim. Umarım ikimize de hayırlı olur inşallah.

Öyle bir şeye denk gelmedim gibi, fark edemedim fakat şu anda başka bir problem yaşıyorum. Benim eski monitörümü ikinci monitör olarak taktığımda bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Çözemedim. @sametpnrc @Saint Lucia Bilginiz var mı hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şeye denk gelmedim gibi fark edemedim fakat şu anda başka bir problem yaşıyorum benim eski monitörümü ikinci monitör olarak taktığımda bilgisayar kendini yeniden başlatıyor çözemedim @sametpnrc @Saint Lucia bilginiz var mı hocam

Hiç duymadım böyle bir şey.
Ekran kartınızın portu mu arızalı acaba?

Hiç duymadım böyle bir şey.
Ekran kartınızın portu mu arızalı acaba?

Hocam ikisini de ayrı ayrı test ettiğim de ikisi de çalışıyor. Sıkıntı yaratmıyor ama ikisini aynı anda taktığım da ekranlar kapanıyor. Biraz sonra geliyor sanırım bilgisayar yeniden başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisini de ayrı ayrı test ettiğim de ikisi de çalışıyor. Sıkıntı yaratmıyor ama ikisini aynı anda taktığım da ekranlar kapanıyor. Biraz sonra geliyor sanırım bilgisayar yeniden başlıyor.

Garip. Bilemiyorum kusura bakmayın.
Belki başka bir kategoride konusu açılabilir.

Garip. Bilemiyorum kusura bakmayın.
Belki başka bir kategoride konusu açılabilir.

Teşekkür ederim hocam.

@Saint Lucia hocam bu AMD FreeSync veya Adaptive Sync ayarını monitörden nasıl açabilirim? Monitör ayarlarında sadece G-Sync ayarı var. AMD andrenalinden Adaptive Sync aktif ettim ama monitör ayarlarında bulamadım.

Son düzenleme:
Hocam bu AMD FreeSync veya Adaptive Sync ayarını monitörden nasıl açabilirim? Monitör ayarlarında sadece G-Sync ayarı var. AMD andrenalinden Adaptive Sync aktif ettim ama monitör ayarlarında bulamadım.

Monitör ayarlarında ki G-Sync aslında Adaptive Sync. Çipli G-Sync'li monitörler çok pahalı oluyor.
Siz G-Sync yazan ayarı açacaksınız. AMD sistem kullandığın için komplike olarak Adaptive Sync kullanmış olacaksın.
Tüm Sync'ların görevi aynıdır. FPS ve Hz'yi eşit tutmaktır görevi. Kafanızı karıştırmasın.

Aynı monitörü aldım. 50-60cm civarı bir mesafeden gözlerim monitörün üst orta kısmının hizasındayken alt taraf (özellikle köşeler) koyu/soluk kalıyor. Bu durum bu monitör için normal bir durum mu acaba? @alcornal @sametpnrc sizde de benzer bir durum oluyor mu?

@Saint Lucia hocam bilginiz varsa sizde yorum yapabilir misiniz?

Aynı monitörü aldım. 50-60cm civarı bir mesafeden gözlerim monitörün üst orta kısmının hizasındayken alt taraf (özellikle köşeler) koyu/soluk kalıyor. Bu durum bu monitör için normal bir durum mu acaba? @alcornal @sametpnrc sizde de benzer bir durum oluyor mu?

@Saint Lucia hocam bilginiz varsa sizde yorum yapabilir misiniz?
Menüden renk ayarı yaptınız mı? Ben öyle birşeyle karşılaşmadım, sadece başlat ikonun orda 2-3cm boyutunda ışık sızması mevcut. Neye bakarken koyu/soluk hissettiniz bende bakıp bilgi verebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı