AOC Gaming 27G2SP/BK alınır mı?

Evet. Aynı şeyi konuşuyoruz şu an.
Panellerin her renk performansı farklı olur. Her renk %100 doğru olmaz. OLED ve MiniLed paneller bu konuda daha başarılı. TN-VA-IPS panellerin homojenliğinin zayıf olduğu noktada beyaz üstünde kararma olur. Normal durumdur. Bütün gün beyaz ve gri sayfada işiniz yoksa görmezden gelin.

Bu konulardan anlayan biri değilim. IPS ekranda açıya göre bu kadar kararma olacağını beklemediğimden sorun var sanmıştım. Yardımların için çok teşekkürler.

Aldım hocam ilginiz için çok teşekkür ederim.

@Saint Lucia hocam ölü pixel geldi şuan değişim yoktu amazonda iade ettim yeniden sipariş vermemi istediler de Amazon.com.tr bu monitörü gördüm hem 2K ne diyorsunuz ya da bu fiyat aralığında başka var mıdır uygun mudur yoksa yine ilk aldığım monitörü yeniden mi sipariş geçeyim
Ben aynı monitörün 2. elini, garantisi 8 ay devam eden, aldım. Bir sıkıntı görünmüyor testlerde. Memnun musunuz? Panel sorunu filan var diyorlar ama.

IPS Glow demek istiyorsun. Arka aydınlatma parlama yaptığı kısım siyahı tam siyah göstermez. Açık tona kayan siyah görünür. Normaldir. IPS panellerin çoğu bu şekildedir.
Ben aynı monitörün 2. elini, garantisi 8 ay devam eden, aldım. Bir sıkıntı görünmüyor testlerde. Ama panel sorunu fln var diyorlar, her monitörü için geçerli değil herhald. Siz ne dersiniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı