AOC GH300 vs Gamenote H2002D vs Mpow Air SE

Berkant29

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, ses kalitesi kadar yalıtım da önemli benim için. Dış ortamdaki sesi kesmesi gerekiyor. AOC sanki yakın duruyor ses kartı olan tek model o bunların içinde fakat diğer iki model de bu fiyat bandında olduğundan dolayı kafam karıştı. Yorumlarınızı bekliyorum.
@550519 hocam müsaitseniz düşüncenizi merak ediyorum.

Bende hepsi arasında kaldım Aoc sipariş verdim hocam benim için bass önemliydi @yaraliordek hocam sağolsun son andaki yazması ile Mpow sipariş etmiştim iptal ettim bunu aldım hatta kargo şuan şubede 😅 Aoc ne zaman gelir bilmiyorum eğer yakın bi tarihe gelir ve indirim bitmez ise bi inceleme yapmayı düşünüyorum çünkü hiç yok.

Bende hepsi arasında kaldım. AOC sipariş verdim hocam benim için bass önemliydi @yaraliordek hocam sağ olsun son andaki yazması ile Mpow sipariş etmiştim iptal ettim bunu aldım hatta kargo şu an şubede 😅 AOC ne zaman gelir bilmiyorum eğer yakın bir tarihe gelir ve indirim bitmez ise bir inceleme yapmayı düşünüyorum çünkü hiç yok.

Mikrofon sökülebiliyormuymuş hocam?

Arkadaşlar herkese merhaba, ses kalitesi kadar yalıtım da önemli benim için. Dış ortamdaki sesi kesmesi gerekiyor. AOC sanki yakın duruyor ses kartı olan tek model o bunların içinde fakat diğer iki model de bu fiyat bandında olduğundan dolayı kafam karıştı. Yorumlarınızı bekliyorum.
@550519 hocam müsaitseniz düşüncenizi merak ediyorum.
Her üçü de iyidir. Bence AOC veya Mpow alın.

Hocam kulaklık geldi mikrofon sökülmüyor maalesef fakat dış ses kesme konusunda vs çok iyi.
Hayırlı olsun hocam. Bugun sabah bende siparis ettim bakalım.

Kullanma klavuzunda mikrofonun nasıl sokuldugunu gostermıyor mu? İzledigim hemen hemen tum ıncelemelerde cıkıyor. Attıgım video'ya bakarsanız 2:40'dan itibaren nasıl sokuldugunu gostermıs. Bir deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı