AOC i2276Vwm 21.5" nasıldır?

• Konuyu başlatan Hail
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.407

Hail

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan önce ViewSonic VA2261 aldım ama TN panel boyutu büyüdükçe gözüme daha yorucu gelmeye başladı.

Bütçem bu aralar pek yok, 450 TL'yi aşmayacak giriş seviyesi IPS ya da bildiğiniz göz yormayacak bi TN monitör var mıdır? 21.5 inch yeterli daha fazla olmasına gerek yok.

Aklımda şu monitör var AOC i2276Vwm 21.5" 5ms Led Monitör Monitör ADS IPS. Sanırım en düşük IPS seviyesi olduğu için bu kadar ucuz. Aynı modelin AH IPS versiyonu 600 küsür lira çünkü. Tavsiye eder misiniz?
Monitörde HDMI olmasına gerek yok. DVI olsa da yeterli. Hoparlör kullanıyorum zaten.
Oyun olarak FPS oynamıyorum. Daha çok RPG tarzı oynadığım için IPS daha cazip geldi. Geniş bakış açısıda bi artı tabi.

Aynı monitör vatan'da 490 lira. Sizce buradan alsam ışık sızması, ölü piksel vs çıkarsa değişim yaparlar mı? Site hakkında çok bilgim yok çünkü. Tamamen bütçeden dolayı seçtiğim bir yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı