Aoc i2369v IPS LED monitör

Merhaba arkadaşlar. Ben film izlemeyi seven birisiyim. Ne yazık ki şuan kullandığım monitör çok kötü. Ekrana aşağıdan -30 derecelik açıdan baktığım zaman renklerde bozulma ve kararma oluyor. IPS monitörlerde böyle bir sorun yokmuş. Youtube kanalından bunun incelemesini izledim. Monitörde açılan videoda takılmalar oluyor. Bu monitör kaynaklı mı yoksa sistem kaynaklı mı ?
Şuan kullandığım monitör 5ms tepki süresi var. Bunun ise 6ms benim için çok bir şey değiştirmez.
VATAN COMPUTER - AOC - 23" i2369v GEN

AOC i2369VM Monitör İncelemesi - YouTube

Yarın bu monitörü almayı düşünüyorum, siz hala kullanıyor musunuz? Görüşlerinizin olumlu olduğunu gördüm fakat, yine de ilk ağızdan duymak istedim. Fotoğraf düzenleme, film izlemek ve oyun oynamak amaçlı alıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var.

Yarın bu monitörü almayı düşünüyorum, siz hala kullanıyor musunuz? Görüşlerinizin olumlu olduğunu gördüm fakat, yine de ilk ağızdan duymak istedim. Fotoğraf düzenleme, film izlemek ve oyun oynamak amaçlı alıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var.

Film izlemek için kullanacaksan IPS monitörler daha iyi çünkü renkler IPS monitörlerde daha doygun, canlı çıkıyor. Oyun içinse bu monitör çok iyi değil ama yeterli. Ayrıca IPS monitörlerin görüş açısı 178 derece yani nereden bakarsan bak renklerde bozulma yaşamazsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı