AOC Monitörde "Dikey Çizgi" sorunu

Aynı monitörden almayı düşünüyordum. Bak şimdi şüpheye düşürdü bu.
Hocam monitör çok güzel, değişim sonrası yine bu konuyu güncelleyeceğim. Birkaç hafta sonra almayı düşünüyorsanız eğer yeni monitörün durumuna göre kafanızda bir fikir oluşur.
Güncelleme: Hepsiburada değişim yerine ürün stokta olduğu ve satıcısı Hepsiburada olduğu halde, "ürünün tedarik edilemediği" gerekçesiyle para iadesi yapmış. 828tl'ye aldığım ürün olmuş 980tl... Herkes gibi benide mağdur ederek şaşırtmadığınız için teşekkürler. @Hepsiburada

Son düzenleme:
Hocam monitör çok güzel, değişim sonrası yine bu konuyu güncelleyeceğim. Birkaç hafta sonra almayı düşünüyorsanız eğer yeni monitörün durumuna göre kafanızda bir fikir oluşur.
Güncelleme: Hepsiburada değişim yerine ürün stokta olduğu ve satıcısı Hepsiburada olduğu halde, "ürünün tedarik edilemediği" gerekçesiyle para iadesi yapmış. 828tl'ye aldığım ürün olmuş 980tl... Herkes gibi benide mağdur ederek şaşırtmadığınız için teşekkürler. @Hepsiburada

Yok abi yok, artık Amazon'a temelli geçmenin zamanı gelmiş geçmişte.

Yok abi yok, artık Amazon'a temelli geçmenin zamanı gelmiş geçmişte.
Aslında hata bizde, Türkiye'de işini layığıyla yapan kaç kurum var ki; Hepsiburada'nın da yapmasını bekliyoruz. Onlar aldıkları paraya bakıyorlar, müşteri memnuniyetiymiş, mağduriyetlerin giderilmesiymiş, bunların hiçbirinin umurlarında olduğunu düşünmüyorum. İnternet sitesinden soru sorduğunuzda cevabı ancak ertesi güne alabiliyorsunuz ve aldığınız cevap Kopyala/Yapıştır robot cevapları. Ha keza telefonda aynı şekilde, uzun uzun robotla konuşup zorla müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra, karşınızda herşeyden bir haber, teknik bilgisi olmayan ve herhangi bir yetkisi bulunmayan, tek amacı sizi geçiştirmek olan kişileri buluyorsunuz. Bir aralar Technopat üzerinden @Hepsiburada 'yı etiketleyerek ulaşabilirken artık onu da yapamıyorsunuz. Kısacası tebrikler Hepsiburada sizin için yalnızca sayılardan ibaret olan bir "ürünü" daha kaybettiniz.

Eski bir konu olmadığından inşallah ceza yemeyiz. Monitör ne durumda ne yaptınız? Ben de bu monitörü almak istiyorum. Düşünceniz nedir? Alırsam Yukko'dan alabilirim.
Pekte eski bir konu olmadığı için ceza alacağınızı düşünmüyorum. Monitör; tasarım, özellik, fiyat açısından gerçekten çok başarılıydı fakat Yukko'dan 975TL verip alınacak bir monitör olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine Vatan'dan 900TL'ye HP'nin 24F modelini alabilirsiniz.

21inç olanını düşünüyorum şu an indirimle beraber 750TL civarına geliyor. Ürünü iade edip tekrar aynısını mı aldınız? İmzanızda o ürün var çünkü. Aşağıdaki filtreleri seçtiğimde yine bu monitöre yönlendiriyor beni geriye kalanlarda da Dvi Port yok.
  • 0 - 1000 TL
  • IPS
  • 75 Hz
  • AMD FreeSync
  • Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter)

Son düzenleme:
Onu ben kaldırdım sanıyordum,:kararsız: Hepsiburada ürünü iade aldı, yılbaşına kadar 800-900 bandına düşerse fiyatı tekrar onu alabilirim çünkü gerçekten memnun kalmıştım. Eğer düşmez ise o zaman HP 24F, yada Acer ED242 almayı düşünüyorum. Sizin ihtiyacınız 21,5" ise 750TL'ye gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Ben n11 üzerinden 24V2Q'dan sipariş ettim. Şu an kargoda. 945 liraydı 22 lira yılbaşı indirimi ile 920 liraya geldi diyebiliriz.
Umarım herhangi bir sorun yaşamam.
Eskisi gibi değil artık e-ticaret o yüzden kafanız rahat olsun 14 gün içinde iade seçeneğiniz de var zaten. Çoğu şirketin gözü yeteri kadar korkuyor. Ürün elinize ulaştığında inceleme yaparsanız biz de yararlanırız bilgilerinizden, deneyimlerinizden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı