AOC Q27G42ze 27" 0.3 ms 2K IPS 260 Hz alınır mı?

Arkadaşım bu monitörü perşembe ya da cuma günü itopya üzerinden aldı. Geldiği ilk gün, yaklaşık 5-10 dk kullanımdan sonra ekran kendiliğinden kafayı yiyor. Monitörü kapatıp açtığında bazen düzeldi, eski monitörünün display portuyla değiştirdi, o biraz düzgün tuttu ancak yarım saat sonra tekrardan bozuldu. Şu an iadesiyle uğraşıyor. Kronik bir sorundan kaynaklı mı oldu yoksa paneli sıkıntılı bir monitör mü geldi anlamadık. İtopya tarafından da henüz ses yok.

Bozulduğu andaki ayarlarını yazabilir misin? En ince ayrıntısına kadar.
Sizinkine de bir şey mi oldu hocam? Arkadaşım ayarlara pek ellemedi, default olarak 260hz olarak gelmişti. Bu ekrandaki bozulmalar olmaya başlayınca 240hze düşürdü, maks 5-10 dk yardımcı olmuştur, tekrardan ekranda rastgele bozulmalar başladı. Tam sabit bi denkleme oturan bi problem değil, kendiliğinden aniden oluşuyor ve monitörü kapatıp açınca kendiliğinden düzelebiliyor. Bayağı saçmaydı, anlam veremedik. Display portundan şüphelendik ama ondan dolayı da değildi sanırım zira başka display portta da aynısı yaşandı. Ayarlarla maks fps racing mode olarak falan değiştirmiştir, çok kurcalamadı. Bence sorunlu bi panel geldi arkadaşıma.

OverDrive yazılımını köklediyseniz o sorun oluşur başka türlü olmaz. Ben 260Hz OverDrive 3. dereceye kadar kullandım bir sorun olmadı. Ama içinizde en ufak şüphe olursa hemen iadeye geçin elbette.

OverDrive yazılımını köklediyseniz o sorun oluşur başka türlü olmaz. Ben 260Hz OverDrive 3. dereceye kadar kullandım bir sorun olmadı. Ama içinizde en ufak şüphe olursa hemen iadeye geçin elbette.
Hocam merhaba ben sizin aldığınız monitörden almak istiyorum. Hala alınabilir bir monitör olarakmı düşünüyorsunuz. Sizden ricam gecikme testi kaç ms yazarmısınız.

Eki Görüntüle 2517214
hocam uygulama bu g menü ben 2 profil açtım sol üstten genel kullanım ve FPS oyunları için böylelikle sürekli parlak ekrana bakamzsınız gözünüz ağrımaz nispeten genel olarak günlük kullanımda parlaklığı 80 de kullanıyorum ve yarış modunda siyahlar daha iyi oyunda ise ayarlarımı aşşağı ekliyorum

Eki Görüntüle 2517218
Hocam diğer arkadaşa sordum ama sizede sorayım ben aldığınız monitörü almak istiyorum memnunmusunuz birde geçikme oranı kaç ms yazarsanız çok sevinirim.

1ms gtg değil bu monitör. Bu bütçede 1ms gtg monitör yok.

Hocam merhaba ben sizin aldığınız monitörden almak istiyorum. Hala alınabilir bir monitör olarakmı düşünüyorsunuz. Sizden ricam gecikme testi kaç ms yazarmısınız.

Hocam diğer arkadaşa sordum ama sizede sorayım ben aldığınız monitörü almak istiyorum memnunmusunuz birde geçikme oranı kaç ms yazarsanız çok sevinirim.
İps ortalaması 6ms civarı. İncelemesini görmeden kaç ms olduğunu bilemeyiz. Diğer modellere bakarak tahmin edersem 5ms civarında olma ihtimali muhtemel.

Son düzenleme:
bu bütçede asus rog var 1ms gtg gerçek ölçüm değeri 0.8 gtg (en düşük değer)bakıp inceleyebilirsin. 2k 27 inç asus rog. yapılan bütün testler ölçüm cihazlarıyla orda var ayrıntılı. AOC un yok. alabildikleri en düşük gtg yi yazar üretici firmalar ortalamaları 8-12ms arası değişir.

bu bütçede asus rog var 1ms gtg gerçek ölçüm değeri 0.8 gtg (en düşük değer)bakıp inceleyebilirsin. 2k 27 inç asus rog. yapılan bütün testler ölçüm cihazlarıyla orda var ayrıntılı. AOC un yok. alabildikleri en düşük gtg yi yazar üretici firmalar ortalamaları 8-12ms arası değişir.
Bu bütçede 1ms gtg veren asus rog monitörü paylaşır mısınız? Ayrıca testi de paylaşırsanız güzel olur. Ben bu bütçelerde 1ms verebilen monitöre hiç denk gelmedim, merak ettim doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı