AOC Q27g4X alınır mı?

Bütçe
10000 MAX

Elevona

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt
Meslek
Öğrenci
Daha iyisi var mı bu fiyata şu an 9300TL civarı.
2K IPS 165Hz üstü monitor arıyorum.

Son düzenleme:

Buna da bakabilirsin.

Bütçeyi çok az aşabilirseniz bunu öneririm.

2sinin farkı var mı yoksa ROG STRIX alacağım.

2sinin farkı var mı yoksa ROG STRIX alacağım.

Var. Örneğin ROG daha parlak bir ekrana sahip ve pivot.
Bütçeyi zorlamamak adına bunu da tercih edebilirsiniz.

Var. Örneğin ROG daha parlak bir ekrana sahip ve pivot.
Bütçeyi zorlamamak adına bunu da tercih edebilirsiniz.

3 monitor arasında kaldım. Beynim ROG STRIX kalbim AOC diyor hangisi F/P olarak tercih edilebilir?

3 monitor arasında kaldım. Beynim ROG STRIX kalbim AOC diyor hangisi F/P olarak tercih edilebilir?
F/P olarak MSI tercih edilebilir.

Hocam aslında AOC ve MSI arasında ms farkı dışında fark yok denebilir. MSI daha F/P bir cihaz ama yine de AOC istiyorsanız fark olmadığını bilmenizi isterim.

Bende 27g4x kullanıyorum. Gerçekten güzel bir cihaz. Tercihi bütçenize göre yapın derim.

Son düzenleme:
XG27ACS kullandım 7 yıllık monitörümden çok da farklı değildi. Hatta panel kaplaması biraz kötü. Bu yüzden görüntü birazcık parazitliymiş gibi görünüyor. İade edip Lenovo R27QE aldım. Görüntü kalitesi olarak XG27ACS'den aşağı kalır yanı yoktu hatta daha temiz görünüyordu. Ancak bir tık ışık sızması vardı. Sadece siyahlarda görünen bir ölü pixel vardı. Monitörün kasası kalitesiz gibi. Çift monitör kullandığım için bilgisayar programı çalışmıyor. Tuşlarla ayar yapmak biraz uğraştırıcı. En düşük parlaklık seviyesi bile çok parlak. Bu yüzden iade edip PHILIPS 27M2N5500 alacağım. Aoc ve Philips markası aynı şirkete aitmiş. Zaten Q27G4X ile 27M2N5500 aynı panele sahip diyorlardı. Kullanmamış biri olarak bence denenebilir. Beğenmezsen iade edersin. Ama alacağın yere dikkat et sorun çıkarmasınlar.

F/P olarak MSI tercih edilebilir.

Hocam aslında AOC ve MSI arasında ms farkı dışında fark yok denebilir. MSI daha F/P bir cihaz ama yine de AOC istiyorsanız fark olmadığını bilmenizi isterim.

Bende 27g4X kullanıyorum. Gerçekten güzel bir cihaz. Tercihi bütçenize göre yapın derim.

G274qpf E2 tercih ediyorum 10 bit ve sanırım daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı