AOC24G2U ekranda dalgalanma

yephedrine

Centipat
Daha fazla  
AOC24G2U kullanıyorum, 60Hz ve 75Hz ayarladığımda gri ve koyu tonlardaki renklerde yukarıdan aşağıya inen yatay çizgiler görüyorum. 120 ve 144Hz ayarladığımda bu çizgiler görünmüyor. FreeSync açık oyun oynadığım zaman, 60-80 FPS değerlerindeyken de bu çizgileri yine gri renk tonlarda görüyorum. Bu durumun herkeste olup olmadığını merak ediyorum, normal mi yoksa bir sorun mu var? Örnek olarak benzer GIF ekledim.

1.gif

Parlaklığı arttırınca veya azaltınca da aynı sorun var mı?

Parlaklığı arttırınca veya azaltınca da aynı sorun var mı?

Va panel sorunsuz tek monitör markası DELL. Va panel oldugu için ghosting var ondada. :(
Gönderdigin resimler biraz kafa karıştırıcı ben direk video atayım böyle oluyorsa FreeSync Flickering sorunu yaşamışsınızdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin attıgın resim ekranın bozulmasıyla ilgili biraz.

EDİT: FreeSync kapatınca düzeliyorsa bahsettigim sorundur. Düzelmiyorsa başka bir problemdir.

Son düzenleme:
Va panel sorunsuz tek monitör markası DELL. Va panel oldugu için ghosting var ondada. :(
Gönderdigin resimler biraz kafa karıştırıcı ben direk video atayım böyle oluyorsa FreeSync Flickering sorunu yaşamışsınızdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin attıgın resim ekranın bozulmasıyla ilgili biraz.

EDİT: FreeSync kapatınca düzeliyorsa bahsettigim sorundur. Düzelmiyorsa başka bir problemdir.

Hayır bu değil, FreeSync açmadan da monitörü 60 ya da 75Hz ayarladığımda gri ton renklerde yukarıdan aşağıya inen çizgiler görüyorum, aynı eklediğim resimdeki gibi. O kadar koyu ve belirgin değil tabii, benzediği için ekledim. FreeSync'den bahsettiğim, açıkken oyunda 65 FPS aldığımda hertz de 65 oluyor ve dolasıyla yine aynı şeyleri görüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı