AÖL sınavları nasıl?

761712

Centipat
Hafızlık ile açık öğretime geçmek istiyorum. Sınav sistemi nasıl sınavlardan kalabilir miyim? Sınavlar kolay mı zor mu? Kredi sistemi varmış herhalde o nasıl oluyor cevaplarsanız çok sevinirim.

Hafızlık ile açık öğretime geçmek istiyorum. Sınav sistemi nasıl sınavlardan kalabilir miyim? Sınavlar kolay mı zor mu? Kredi sistemi varmış herhalde o nasıl oluyor cevaplarsanız çok sevinirim.

Kredi senin mezun olmak için gereken puan gibi bir şey. Sınavlara girip kredi topluyorsun sonra puanın yeterse mezun oluyorsun zaten. Sınavlar örgün öğretime göre çok daha kolay diye biliyorum.

hocam bende geçmek istiyorum nasıl geçeceksin? sınavları kolay. yani okuldakilere göre, öyle diyorlar. belirli bir kredi limiti var. o limiti doldurunca mezun oluyorsunuz. ve 2-3 sene içerisinde liseden mezun olma şansı var.

hocam bende geçmek istiyorum nasıl geçeceksin? sınavları kolay. yani okuldakilere göre, öyle diyorlar. belirli bir kredi limiti var. o limiti doldurunca mezun oluyorsunuz. ve 2-3 sene içerisinde liseden mezun olma şansı var.
Bu sene 12.sınıfım Hafızlık kursuna kayıt yaptırıp geçmeyi düşünüyorum. Bu arada nerede oturuyorsun?

Günde 1-2 saat ders çalış, yeter. Çıkmış sorulara bak. Bazen aynı soruyu tekrar sorabiliyor. Online ise, kopya. :D
Hocam sen açığa geçmiş miydin?

11. sınıfta açığa geçtim. Ben pandemi zamanında girdim ve sınavlar online olarak yapıldı. Hatta MEB biz tekrar kayıt olmadan kredi verdi bize. Kredi ve dönem bitti ve sadece İngilizce kaldı. Onu geçtim okul bitti, yani AÖL'den mezunum.
Kalırsak ne oluyor? yani sunu sormak istiyorum sınavlardan kalmak için derslerimin falan çok kötü mü olması gerekiyor?

Sınav sistemi büyüğünden küçüğüne herkes girdiğinden dolayı size bir kitap verilecek ve sadece bu kitaba çalışmanız yeterli olacaktır ekstra olarak geçmiş sorulara bakarsanız yararlı olacaktır. Sınavlar derse göre sizin anlama tarzınıza göre değişir genel açıdan bakılacak olursa okuldaki sınavlardan kolaydır. Kredi sistemi ise seçtiğiniz derslerin yanında kredisi yazacaktır siz 8dönem ve 170kredi şartını tamamladıktan sonra mezun olacaksanız buna göre ders seçimini ayarlayabilirsiniz

Bu sene 12.sınıfım hafızlık kursuna kayıt yaptırıp geçmeyi düşünüyorum. Bu arada nerede oturuyorsun?

Hocam sen açığa geçmiş miydin?

Ben bu sene başladım liseye. Okuldan verim alamıyorum ve ortam çok bozuk. Hocalarda açıga geçebilirsniz diyor. Sanırım 9'da özürsüz devamsızlık hakkını dolduranlar geçebiliyormus. Mayıs ayına doğru bir seyler yapacağım. Hafızlıgıda düşündüm ama yatılı kalmak gerekiyormuş. Tabii orada bir tanıdıgınız yok ise, tanıdık varsa sizi kolayca geçirirler. Nerede oturduğumu neden sordunuz ki fark ediyor mu? Çünkü bazı halk egitim kurumları sanırım değişebiliyor. Kurul falan diyorlardı. Bazı halk egitimlerde kurul toplanıyormuşta o karara göre geçiyormuş öğrenci. Bazılarıda direkt kimlik ve ögrenci belgesini götürüp, mazeretini sunup hemen alıyorlarmış.

Ben bu sene başladım liseye. Okuldan verim alamıyorum ve ortam çok bozuk. Hocalarda açıga geçebilirsniz diyor. Sanırım 9'da özürsüz devamsızlık hakkını dolduranlar geçebiliyormus. Mayıs ayına doğru bir seyler yapacağım. Hafızlıgıda düşündüm ama yatılı kalmak gerekiyormuş. Tabii orada bir tanıdıgınız yok ise, tanıdık varsa sizi kolayca geçirirler. Nerede oturduğumu neden sordunuz ki fark ediyor mu? Çünkü bazı halk egitim kurumları sanırım değişebiliyor. Kurul falan diyorlardı. Bazı halk egitimlerde kurul toplanıyormuşta o karara göre geçiyormuş öğrenci. Bazılarıda direkt kimlik ve ögrenci belgesini götürüp, mazeretini sunup hemen alıyorlarmış.
Özürsüzlük hakkını dolduranlar geçebiliyor evet ama sınıfta kalmamaya dikkat edin belki özürsüz hakkını doldurup sınıfta kalmanız isteniyor olabilir iyi bir araştırın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı