Aorus B550 Pro AC CPU ışığı yanıyor

cbox51

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Newegg üzerinden alınmış bir Aorus B550 Pro AC anakartım var. Anakart, işlemciyi görmüyor. İşlemcim 5000 serisi olduğu için Q flash ile defalarca BIOS attım değişen bir şey olmadı, 3000 serisi işlemci ile de denedim işlemci hiç ısınmıyor CPU hata ışığı yanıyor. Başka bir şey yok. Anakartın garantisi 1 aymış, alalı 3 ay oldu. Ne yapmam gerek? Aorus Türkiye ücretli destek verir mi acaba?

Merhabalar arkadaşlar. Newegg üzerinden alınmış bir Aorus B550 Pro AC anakartım var. Anakart, işlemciyi görmüyor. İşlemcim 5000 serisi olduğu için Q flash ile defalarca BIOS attım değişen bir şey olmadı, 3000 serisi işlemci ile de denedim işlemci hiç ısınmıyor CPU hata ışığı yanıyor. Başka bir şey yok. Anakartın garantisi 1 aymış, alalı 3 ay oldu. Ne yapmam gerek? Aorus Türkiye ücretli destek verir mi acaba?
Anakartın işlemciyi desteklediğinden emin misiniz?

Şuan hangi BIOS sürümü kurulu?

Farklı bir anakart ile denediniz mi?

Isınmıyor derken neyi kast ediyorsunuz? 0 derece mi görünüyor?
Hocam anakart sıfır zaten.İşlemcim 5000 serisi 3000 biosu ile geldi anakartan hiç görüntü alamadım.Q flash ile 5000 serisi biosu attım ama olmadı 3000 serisi işlemci ile de denedim gene aynı elimi koyuyorum üstüne ısınmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı