AOV 27" C27G2U monitör alınır mı?

FlexArion

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla sinerji aoc monitörlerde eğer ölü piksel 1 tane bile çıkarsa direkt iade değişim yapıyormuş. Ben dün sistem ile birlikte sipariş verdim, geldiğinde yorum yapacağım kendilerine.

Benim fikrimce fiyat uygun, alınabilir.

Bildiğim kadarıyla Sinerji AOC monitörlerde eğer ölü piksel 1 tane bile çıkarsa direkt iade değişim yapıyormuş. Ben dün sistem ile birlikte sipariş verdim, geldiğinde yorum yapacağım kendilerine.

Benim fikrimce fiyat uygun, alınabilir.

O tüm firmalarda var diye biliyorum ya, bakalım umarım stoklar bitmez de yarın satın alacağım bende.

Merhaba, monitörü aldınız mı? Aldıysanız test edebildiniz mi? Bende aynı monitörü almayı düşünüyorum rica etsem yanıtlar mısınız?

Evet hocam aldım iyi ki de 1 gün sonra aldım fiyatı 2999TL'ye düştü ölü piksel falan yok. Sinerji ile görüştüğümde eğer ölü piksel çıkarsa AOC monitörlerde ölü piksel garantisi bulunduğunu ve anında değişim yapabildiklerini söylediler, ona güvenip bende satın aldım neyse ki bir sıkıntı çıkmadı.

Evet hocam aldım iyi ki de 1 gün sonra aldım fiyatı 2999TL'ye düştü ölü piksel falan yok. Sinerji ile görüştüğümde eğer ölü piksel çıkarsa AOC monitörlerde ölü piksel garantisi bulunduğunu ve anında değişim yapabildiklerini söylediler, ona güvenip bende satın aldım neyse ki bir sıkıntı çıkmadı.
Memnun oldunuzmu peki? Genellikle FPS oyunları ve hikaye oyunları için kullanacağım, görüntü kalitesi tepkimeleri nasıl sizce, tabii kullandıysanız eğer.

Memnun oldunuzmu peki? Genellikle FPS oyunları ve hikaye oyunları için kullanacağım, görüntü kalitesi tepkimeleri nasıl sizce, tabii kullandıysanız eğer.

Şu anda aktif olarak Valorant ve Dying Light 2 oynamaktayım herhangi bir kötü yanını göremedim. Valorant da herhangi bir gecikme de hissetmemekteyim.

Arkadaşlar selam, Sinerji de Aoc 27" C27G2U 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör bu monitörü gördüm fiyatı oldukça uygun geldi alınır mı sizce?
Bir de Trendyol da 6 ay vade farksız taksit yaptırdığı için AOC C27g2u 27 buradan almayı düşünüyorum, Trendyol üzerinden gelen kargoyu da Sinerji mi yolluyor yoksa Trendyol kendisi mi kargoluyor?
Ben 2.999 TL ye bunu aldım. Sizce nasıl. Aynı fiyat bandında düşünürsek hangisi iyi ? Sizinkinin yükseklik ayarı var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı