Aparta internet bağlatmak

ArcosS3

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2014
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar. Ben Isparta'da bir apartta kalıyorum. Apartın internet hızı stabil 1.6 MB. Fakat oyunlara girdiğimde sürekli serverdan atıyor. Ps 4 ve PC'den oynuyorum. BF 4, Rainbow Six, GTA V hepsinde sıkıntım var. Acaba apartın internetinden kaynaklı bir sıkıntı oluyor yoksa Isparta'da olduğumdan mı? TTNET 16Mbit internet bağlatsam ping sorunum çözülür mü 100-200 arası ping alıyorum oyunlarda. İndirmeyi yine apartın intenertinden yapacağım AKK önemli değil yani.
 
Toplu kullanım alanlarında bağlantı yönetimleri kısıtlı ve çoklu kullanım olduğu gibi bireyseldeki gibi ping olmayabiliyor. Kaldığınız yerde ilgiliye sorun müsade ederlerse bağlantı olur neden olmasın.
 
Herzaman özel internet daha iyidir. Biri indirme yapar biri yükleme yapar biri Skype ile görüşür vs... Bu gibi durumlarda online oyunlarda çok etkilenirsin bence. Tavsiyem izin veriyorlarsa kendi internetini kullanman olur.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı