Apartmana fiber döşeniyor

AliKemalCandan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mevcut taahhüt sürem bitti ve tam aynı gün apartmanımda PTT'den denilen görevliler kablo bağladılar her evin kapısının üstüne Türk Telekom için olduğu söylendi. Türkiye'de fiber altyapı işini her firma kendi için mi yapıyor yoksa bu altyapıyı diğer firmalarda kullanıp bana hizmet sağlayabiliyorlar mı?(örneğin: TurkNet)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, mevcut taahhüt sürem bitti ve tam aynı gün apartmanımda PTT'den denilen görevliler kablo bağladılar her evin kapısının üstüne Türk Telekom için olduğu söylendi. Türkiye'de fiber altyapı işini her firma kendi için mi yapıyor yoksa bu altyapıyı diğer firmalarda kullanıp bana hizmet sağlayabiliyorlar mı?(örneğin: TurkNet)

Çoğu internet servis sağlayıcısı Türk Telekom fiber altyapısından hizmet verebiliyor. TurkNet de bunlardan biri.

Evet, hizmet alabilirsiniz ancak benim bildiğim 100 Mbps'ye kadar. Yani Turk Telekom haricindeki firmalar veya alt firmalar.

Türk Telekom'la görüştüğümde elinizde modem varsa fiber tamamen gelene kadar onu kullanırsınız VDSL altyapıda, geldikten sonra ekiplerimiz modeminize bakar destekleyip desteklemediğine bakarak modeminizi fibere çevirirler tarzında bir cümle kullandı ama bu konularda çok bilgili değilim böyle bir şey mümkün mü mümkünsede vereceği performans ne kadar iyi olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı