Apartmanda bir eve ait kaç boş port vardır?

Kuty

Hectopat
Selamlar, Türk Telekom firması ile 3 Ocak 2019 Tarihinde sözleşmem bitecek. 27 Aralık 2018 Tarihinde Netspeed firmasının şu an çıkartmış olduğu "LİMİTSİZ" Kampanyaları sona erecekmiş. Netspeed firması ile bugün görüştüm ve halihazırda aktif kullandığım internetim olduğu için eğer evimize giren portta boş yer varsa ikincil bir bağlantı gerçekleşebilirmiş. Sanırım apartmandaki internet portumuz bu. Buradan kendi evime giren port hangisidir, kendi evim için boş port var mıdır? Buradan bakınca anlamak mümkün mü veya kime danışmak gerek? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Not: Daire No: 2

1.jpeg

2.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum şöyle bir durumda var yanlız senin ankanstre kutunda yer olabilir ama önemli olan saha dolabında boş port olup olmaması. Daha öncesinde başıma geldiği için biliyorum.

Şu an böyle gösteriyor. İkincil bir bağlantı gerçekleştirebilir miyim bunun cevabını arıyorum.
Dostum şöyle bir durumda var yanlız senin ankanstre kutunda yer olabilir ama önemli olan saha dolabında boş port olup olmaması. Daha öncesinde başıma geldiği için biliyorum.
Saha dolabına biz bakabiliyor muyuz veya kimlere sormamız gerekiyor bu konuyu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleri sadece sokağında altyapı olup olmadığını bilir.
Eğer ki sözleşmemin bitmesini beklersem Netspeed'in bu cazip fırsatını geri tepmiş olurum zira Ocak ayında nasıl bir değişkenlik gösterecek bu paketler bilmiyoruz. Şu anki internetimi de iptal ettirmek istersem 3-4 gün internetsiz kalacağımı düşünüyorum başvuru süreci vs. Bilmiyorum çok kararsız kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı