Arayıp geçiş yapmanız gerekiyor.
Hallettim hocam TurkNet fiber internete çektim oldu Allah razı olsun.
Hocam fiber nasıl oluyor? Dairenize kadar fiber mi geldi?Hallettim hocam TurkNet fiber internete çektim oldu Allah razı olsun.
Hocam fiber nasıl oluyor? Dairenize kadar fiber mi geldi?
Yoksa santral FTTB/DSLAM şeklinde bir Türk Telekom genişbant erişim kabini ya da FTTC kabinden DSLAM ile VDSL hizmeti mi alıyorsunuz?
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Umarım FTTH hizmetini de kullanabilirsiniz. Ben de VDSL üzerinden Netspeed'den hizmet alıyorum. FTTH kabinler takıldı. Aktifleşince FTTH'a geçeceğim.Şimdi şöyle kabinler geldi fiber çekilmedi sadece VDSL çekildi boş port da vardı ama bizim TurkNet uygulamasında paketimiz adslydi o yüzden internetten bakıldığında güncel gözükmüyordu ben onu fibere çektim Max ne kadar alırsam o kadar veriyor güncellediğim içinde altyapı var olarak gözüktü. Türk Telekom sadece kabinleri halletti sorduğumda ise fiberin gelmeyeceğini sadece kabinlere kadar fiber çekilip kabinler öyle VDSL olarak kalacağı söylendi ilerleyen zamanda çekilir diye düşünüyorum çünkü aşağı mahallelerde başlamış işlem. VDSL hizmetini kabinden alıyorum yani.
Umarım FTTH hizmetini de kullanabilirsiniz. Ben de VDSL üzerinden Netspeed'den hizmet alıyorum. FTTH kabinler takıldı. Aktifleşince FTTH'a geçeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.