Çözüldü Apartmanda VDSL var ancak dairede VDSL yok

• Konuyu başlatan vRos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 869
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vRos

Hectopat
Daha fazla  
Allah bilir kaçıncı konu bununla beraber yetti artık apartmanın tamamına VDSL internet geldi benimki halen ADSL gözüküyor anlamış değilim bir çözüm yolu sunabilecek var mı?

Hocam fiber nasıl oluyor? Dairenize kadar fiber mi geldi?

Yoksa santral FTTB/DSLAM şeklinde bir Türk Telekom genişbant erişim kabini ya da FTTC kabinden DSLAM ile VDSL hizmeti mi alıyorsunuz?

Şimdi şöyle kabinler geldi fiber çekilmedi sadece VDSL çekildi boş port da vardı ama bizim TurkNet uygulamasında paketimiz adslydi o yüzden internetten bakıldığında güncel gözükmüyordu ben onu fibere çektim Max ne kadar alırsam o kadar veriyor güncellediğim içinde altyapı var olarak gözüktü. Türk Telekom sadece kabinleri halletti sorduğumda ise fiberin gelmeyeceğini sadece kabinlere kadar fiber çekilip kabinler öyle VDSL olarak kalacağı söylendi ilerleyen zamanda çekilir diye düşünüyorum çünkü aşağı mahallelerde başlamış işlem. VDSL hizmetini kabinden alıyorum yani.

Şimdi şöyle kabinler geldi fiber çekilmedi sadece VDSL çekildi boş port da vardı ama bizim TurkNet uygulamasında paketimiz adslydi o yüzden internetten bakıldığında güncel gözükmüyordu ben onu fibere çektim Max ne kadar alırsam o kadar veriyor güncellediğim içinde altyapı var olarak gözüktü. Türk Telekom sadece kabinleri halletti sorduğumda ise fiberin gelmeyeceğini sadece kabinlere kadar fiber çekilip kabinler öyle VDSL olarak kalacağı söylendi ilerleyen zamanda çekilir diye düşünüyorum çünkü aşağı mahallelerde başlamış işlem. VDSL hizmetini kabinden alıyorum yani.
Umarım FTTH hizmetini de kullanabilirsiniz. Ben de VDSL üzerinden Netspeed'den hizmet alıyorum. FTTH kabinler takıldı. Aktifleşince FTTH'a geçeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı