Apex 5 vs Apex 7

arkadaşlar numlock istiyorum benim için baya bir kolaylık sağlıyor çoğu makrolarımı oraya atıyorum bu yüüzden numlocktan vazgeçmem

Arkadaşlar NumLock istiyorum benim için bayağı bir kolaylık sağlıyor çoğu makrolarımı oraya atıyorum bu yüüzden NumLock'tan vazgeçmem

Dediğim şekilde yapın hocam. NumLock'suz bir klavye yanına da attığımdaki gibi harici bir NumLock alın hem masada istediğiniz yere koyarsınız hem de daha kaliteli bir klavyeniz olmuş olur. ASUS olan gene bütçeye göre idare etse de bizim attığımız numlocksuz klavyeler kadar iyi değil.

arkadaşlar numlock istiyorum benim için baya bir kolaylık sağlıyor çoğu makrolarımı oraya atıyorum bu yüüzden numlocktan vazgeçmem
Makro ataman için klavyede makro desteği bulunması gerekiyor. Ben senin yerinde olsam bence parasını hak etmeyen SS Apex7 almak yerine gider TKL bir klavye alır keyfime bakarım. Çok da numpad gerekiyorsa ek olarak bir numpad alırım. Bunları aldıktan sonra yaklaşık 2k cebime kalır onunla da bir iskender gömerim, geri kalanı da cebe indiririm :)

saolun arkadaşlar zamanınızı ayırdığınız için tavsiyelerini değerlendireceğim
Macro desteği de var bu arada hocam haberiniz olsun. 2 farklı şekilde alırsanız elinizde daha kaliteli ürünler olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı