Apex Legends İndirmeye Değer Mi?

Şu ana kadar ki en iyi Battle Royale oyunu olmuş. Günümüzde 12 GB birşey değil. 50 bile olsa bu oyuna değer diye düşünüyorum.
Bilgilendirme amaçlı söylüyorum lütfen yanlış anlaşılmasın 😊 İndirilen dosya boyutu 12 GB. Kurulum yapıldığı zaman 20.5 GB gibi boyutlara ulaşıyor.

Bilgilendirme amaçlı söylüyorum lütfen yanlış anlaşılmasın 😊 İndirilen dosya boyutu 12 GB. Kurulum yapıldığı zaman 20.5 GB gibi boyutlara ulaşıyor.
Arkadaş indirme bakımından sorduğu için, acaba kotaya yönelik veya internet hızıyla alakalı problemi mi var diye değer dedim. Yoksa o boyutlara ulaştığını biliyorum. Eğer yer problemi var ise, seninde ekstra bilgilendirmen ile bunuda göz önünde bulundurur belki 👍

Yer problemim yok, İndirme boyutu sıkıntı, kotam neredeyse aşılmak üzere ki ayın başındayız fakat ben gene bir çok oyun indirdim.

İndirirken hata almaman neredeyse imkansız. Origin ile alakalı bir sorun bu. Onun dışında oyun çok güzel. Bu arada oyun değişik hatalar verebiliyor. Bunların bir kısmını sürücüleri yeniden yükleyerek çözebiliyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı