Apex Legends Seer güçsüz mü?

Harameyn Alamut

Centipat
Daha fazla  
Apex Legends'da ilk karakterimi açacağım. Horizon açmayı planlıyordum en başta. Arkadaşımın bilgisayarında Apex oynadım neredeyse tüm karakterler açıktı ben Seer aldım. Oynanışı keyifli geldi fakat daha önce hiçbir maçımda Seer denk gelmedi ve hiçbir yayıncıyı da Seer oynarken görmedim. Bu da bende Seerin güçsüz olduğu düşüncesini oluşturdu. Oyunu tam bilmediğim için karar veremedim. Seer güçsüz mü?

Hocam esasen karakterlerin çok seçici bariz bir özelliği yok Wraith güzel kaçıyor zor bir anda ve Path'in mobilitesi yüksek Caustic dar alan ve final ring herosu. Olay yine aimde bitiyor hiç bir karakter güçsüz değil en çok zevk aldığınızı oynayınız.

Hocam Storm Point gibi haritalarda Caustic, Wattson, Fuse, Rampart gibi karakterleri tercih etme harita büyük olduğu için etkisiz kalıyor.

Aslında her karakterin gücünü ortaya çıkarmak size de kalsa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu arkadaşı izlemenizi öneririm. Sadece SEER oynadığını görüyorum ve herif dehşet. Ek olarak squad karakteri diye düşünüyorum soloq atıyorsanız sizin için zor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı