Apex Legends ve Valorant oynarken bilgisayar kendi kendine kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

MitoS

Hectopat
RAM
Adata 2x8 GB 3000 MHz DDR4
Ekran kartı
Sapphire RX 580 8 GB PULSE
Anakart
Asrock B450M HDV R4
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600
Öncelikle herkese selam. Valorant oynarken ayda en az 1 kere oyun bir anda donuyor ve bilgisayar kapanıyordu. Sonrada AMD Radeon WattMan ayarları sıfırlandı bildirimi geliyordu. Bunun çözümünü bulamadım ve sürekli böyle devam etti. Şimdi ise Apex Legends oynarken ekran kartı çökmesi yaşanıyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda şu hataları görüyorum. Hem Apex Legends'te hem Valorant'ta yaşanan sorunları nasıl çözebilirim? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Ekran Görüntüsü (110).png

Son düzenleyen: Moderatör:
WattMan hatası oluşmuş, ve bunun çözümü inan yok, Belki Frekansları biraz düşürürsen, Azıcık işine yarayabilir bir süre bende uğraştım ve sonunda yeni ekran kartı alarak kurtuldum ama sorun şu yeniden amd aldım :/

Hocam powersupplyniz donanımınızı besleyemiyor olabilir.
Power Supply HighPower 600W 80+ Bronze yetersiz midir?

WattMan hatası oluşmuş, ve bunun çözümü inan yok, Belki Frekansları biraz düşürürsen, Azıcık işine yarayabilir bir süre bende uğraştım ve sonunda yeni ekran kartı alarak kurtuldum ama sorun şu yeniden amd aldım :/
Ben de AMD aldığıma bin pişman oldum umarım bir çözüm bulurum.

WattMan hatası oluşmuş, ve bunun çözümü inan yok, belki frekansları biraz düşürürsen, azıcık işine yarayabilir bir süre bende uğraştım ve sonunda yeni ekran kartı alarak kurtuldum ama sorun şu yeniden AMD aldım :/

Hocam birkaç arkadaşım BIOS'tan RAM'in hızını desteklemediği bir seviyeye getirmiş gittim normale çektim düzeldi, belki işe yarayabilir.

Power Supply High Power 600W 80+ Bronze yetersiz midir?

Bende laptopumda AMD CPU kullanıyorum ama genelde WattMan hatası alanlarda AMD GPU yüzünden oluyor diye gördüm.

Power Supply High Power 600W 80+ Bronze yetersiz midir?

Gayet yeterli hocam, AMD hatasından kaynaklı belli ki. Geçmiş olsun üzüldüm umarım çözüme kavuşur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir kaç arkadaşım biosdan ramin hızını desteklemediği bir seviyeye getirmiş gittim normale çektim düzeldi, belki işe yarayabilir.

Bende laptopumda AMD CPU kullanıyorum ama genelde WattMan hatası alanlarda AMD GPU yüzünden oluyor diye gördüm.

Gayet yeterli hocam, AMD hatasından kaynaklı belli ki. Geçmiş olsun üzüldüm umarım çözüme kavuşur.
Ram o hıza çekildiyse sürekli parçalı hatalar verir, Ayrıca pc kapanırken renkli görüntü alıyor musun ? Pembe, Kırmızı, Mor, Yeşil, Turuncu, Herhangi birini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı