Apex Legends vs. PUBG

Hangisi ?

  • Apex Legends

    Oy: 125 56,6%
  • PUBG

    Oy: 96 43,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    221
PUBG'yi satın aldım ancak iade ettim. Oyun motoru ve oynanış pek hoşuma gitmedi, sanki oyun kasıyormuş hissi veriyor. Fortnite oynamayı denedim ancak pek zevk alamadım. Apex Legends için ise oyunumu buldum diyebilirim. Oyun kaymak gibi akıyor. [emoji16]
Oyun motoru ne alaka acaba? Unreal Engine 4 yani, bence oyun size yavaş gelmiş. Eskiden H1Z1'den PUBG ye geçince o his banada olmuştu ama belli bir süre sonra oynadıkça gitti.
 
Bence hiçbiri. Battle royal oyunlarından nefret ediyorum. Her gün yeni bir oyun çıkarıyorlar artık cıvkı çıktı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin gibi insanlar oynamadıkça ayakta kalıyor zaten sıkıntı olmuyor. Koskoca EA Games'in ordan gelecek paraya o kadar ihtiyacı yok. Yaptığı oyunlar kendileri için deneyim ve referans oluyor. Arkasında Origins var.
Ve bilmediğiniz oynamadığınız oyunlar hakkında boş yorum atmayın.

Evet sadece siz oyun deneyimine sahipsiniz zaten, biz neyiz ki her şeyden habersiz bir güruh haklısınız!
 
Sadece bir örnek benim onu zor görmem adamın avantajı olur.
Bu arada Fortnite P2W değil diyenler düşük donanım özelliklerine sahip kullanıcılar Fortnite'da daha yavaş ateş ediyor. İnternette araştırıp bulabilirsiniz.

Sen baya zeki birine benziyorsun he. Bu arada pubg'de de düşük donanım özelliklerine sahip kullanıcılar düşük FPS aldığı için silahları daha zor kullanıyorlar yani her oyun P2W... Kafana hayran kaldım iyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı