Çözüldü Apex Pro TKL Wireless'ta ışık donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert050

Centipat
Daha fazla  
Apex Pro TKL Wireless ışık donuyor, yani uygulama ile bağlantı kopuyor galiba. Bir mod seçeyim örnek vereyim, gelmiyor. Gelse bile donuk. Sadece renkler geliyor.

Çözüm
Prism ayarlarına dokundunuz mu? Sadece oyunda mı oluyor sürekli mi?

Sürekli uygulamayı açınca oluyor.

Sorun nasıl çözüldü biliyor musun kaç kere denedim sil yükle şu an denedim ve oldu gerçekten akıl almaz.

Yardımın için teşekkür ederim yardım etmeye çalıştın hiç uğraşmayadabilirdin teşekkürler tekrardan🙂
Tekrar Pair Device yapmayı denediniz mi? Oyun oynarken mi yaşıyorsunuz bu durumu?
Uygulamayı açınca bu durum oluyor, biraz geç oldu, kusura bakmayın.

Yani yine oldu; modu değiştirdim ama gelmedi. Uygulama açıkken kapatıp açtım, bu sefer mod geldi ama dondu. Renkler, dediğiniz gibi. "Pair Device" yaptım ama yine aynı durum yaşandı. Sorunun yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Ürünü alırken çok heyecanlı ve hevesliydim, ama renklerini kullanamamak beni üzdü.

Windows 11 kullanıyorum, bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prism ayarlarına dokundunuz mu? Sadece oyunda mı oluyor sürekli mi?

Sürekli uygulamayı açınca oluyor.

Sorun nasıl çözüldü biliyor musun kaç kere denedim sil yükle şu an denedim ve oldu gerçekten akıl almaz.

Yardımın için teşekkür ederim yardım etmeye çalıştın hiç uğraşmayadabilirdin teşekkürler tekrardan🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı