Apkdayi.com güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adında hayır yok. Dayılı abili siteler genelde sıkıntılı olur.

Bir ara Torrentabi diye bir site vardı o site de sıkıntılı çıktı. Zararlı yazılım atıyordu full.

Güvenilir diyemeyiz hiçbir korsan sitesine illaki bir yerden virüs sıçrar mesela örnek vereyim sen fark etmeden bilgilerini ele geçirebilir telefonu bozabilir.

Neden yanlış cevap veriyorsun hiçbir korsan site güvenilir değil hem sen karışamazsın istediğimiz şeyi eleştirme hakkımız var.

Virüs girmezsse güvenilir oluyor. Bu konuda yorum yapaman saçma olmuş zaten. Daha önce bahsi geçen sitedeyi kullanmadiysan şov yapıp yorum yapmak için yorum yapmana gerek yok.

Ya arkadaşlar yukarıdaki kardeşlerim. Windows OEM key ile kullanan insanlarsınız eleştireceğinize onaylanmiş bir konuya cevap yazin.

Hocam güvenilir, old bir sitedir.

Korsana teşvik etmeden ban yiyeceksiniz birazdan.

Bu site güvenilir telefon bozulma gibi bir ihtimal yok siteden indirdiğim uygulamayı 9 kere taradım virüs bulamadı telefon bozulma gibi bir şey başına gelme gibi bir durum yok.

Sunucular kapalı.

Gene de riskli.

Virüs girmezsse güvenilir oluyor. Bu konuda yorum yapaman saçma olmuş zaten. Daha önce bahsi geçen sitedeyi kullanmadiysan şov yapıp yorum yapmak için yorum yapmana gerek yok.

Her korsan kaynak zararlıdır arkadaş haklı şov yapmıyor.

Bu site güvenilir telefon bozulma gibi bir ihtimal yok siteden indirdiğim uygulamayı 9 kere taradım virüs bulamadı telefon bozulma gibi bir şey başına gelme gibi bir durum yok.

Sunucular kapalı.
Arkadaşımın 5 yıldır kullandığı virus yemediği siteden ben ilk kullanışımda virus yemiştim. Bir yerlerden sıçrıyor işte riske değmez.

Örnek vereyim hiçbir korsan site güvenli değil özelliklede APK olan siteler mesela bilgisayar için örnek vereyim zona tamamen virüs yuvası fitgril virüs igg Games virüs Torrent oyun indir virüs cpy Games virüs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı