Apkdayi.com güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Riske girip bilgilerimi çaldırınca ne olacak söyleyeyim mi kart bilgilerimi çaldılar diyelim ve bir suç işlediler onun faturası benden gidecek belki de yapmadığım şey için ceza alacağım lütfen sizi biraz mantığa davet ediyorum bu kadar cahil.

Riske girip bilgilerimi çaldırınca ne olacak söyleyeyim mi kart bilgilerimi çaldılar diyelim ve bir suç işlediler onun faturası benden gidecek belki de yapmadığım şey için ceza alacağım lütfen sizi biraz mantığa davet ediyorum bu kadar cahil olmayın.

Seni lütfen kapı dışına alalım görüntü kirliliği yapıyorsun.

Tamam en orijinal sensin.

Apkdayi yılların sitesi bir de, hani APK4Games diye ismi olsa anlayışla karşılarım. Küçük yaşlı olması sorun değil de ukalalık yapması sorun 🤪

Canimi sıkan o zaten. Yoksa crackli oyun indirmeyeli 4 sene oluyor zaten.

Bazı kisiler korsan riski falan demiş.
Cevrimdışı olan cogu oyunu korsan oynadım şu ana kadar sadece 1 kere virüs yedim dosyaları 3 anti virüsle indirdigim icin bir sıkıntı cıkmadan dosyayı sildim.

Riske girip bilgilerimi çaldırınca ne olacak söyleyeyim mi kart bilgilerimi çaldılar diyelim ve bir suç işlediler onun faturası benden gidecek belki de yapmadığım şey için ceza alacağım lütfen sizi biraz mantığa davet ediyorum bu kadar cahil olmayın.

Hocam siz bir oyuna 1000 TL verebilir misiniz?
Korsan riskli ancak uzun süre korsanla ugrasmışlar icin risksiz.

Bazı kisiler korsan riski falan demiş.
Cevrimdışı olan cogu oyunu korsan oynadım şu ana kadar sadece 1 kere virüs yedim dosyaları 3 anti virüsle indirdigim icin bir sıkıntı cıkmadan dosyayı sildim.

Hocam siz bir oyuna 1000 TL verebilir misiniz?
Korsan riskli ancak uzun süre korsanla ugrasmışlar icin risksiz.

Benim iki oyun platformum var biri Steam biri Epic Games Epic Games hesap değeri 6500 TL Steam hesap değeri 5700 TL ve ben orta bir yayıncı olmama rağmen aylık 10 bin dolar alıyorum.

Benim iki oyun platformum var biri Steam biri Epic Games Epic Games hesap değeri 6500 TL Steam hesap değeri 5700 TL ve ben orta bir yayıncı olmama rağmen aylık 10 bin dolar alıyorum.

Steam hesabımın değeri 6000 benim de.

Hocam yayıncılıga nereden baslanılıyor (!)
Herkes sizin gibi zengin degilde konu nasıl buraya geldi adam 2017'yi indirmek istiyorum diyor parayla satılmıyor ondan korsana başvurmak istiyor.
Toprak abimin kurdugu bir site vardı oradan indirebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı