Apple.com.tr'den aldığım Macbook Pro ne zaman gelir?

Ben cevap vereyim. 23 Kasım sabahında satın aldım, 8-15 Aralık arasında gelir yazıyordu. 12 Aralık ta gönderime hazırlanıyor durumuna güncellendi, 16 Aralık'ta da geldi. Son dakikaya kadar Siparişiniz işleniyor durumunda kaldı yani. Benimki M1 Pro 16 inch base modeliydi. Yani customize etmedim.

Konu dışı: 23 Kasım sabahı siparişi verdikten 5-6 saat sonra saat 15:00 gibi Apple satışları durdurdu. Saat 14:00 civarı apple ürünü satın alan arkadaşların siparişleri iptal edildi. (Apple pen ve watch) Ertesi gün 7 bin lira zamla tekrar satışa sunuldu, simdi ise aynı mac 49 bin tl. 20 günde 25 bin lira arttı..

Edit: Konuya yazılan mesajları yeni gördüm benzer durumla karşılaşan bir kac kişi daha varmış :)

64 GB Macbook alan arkadaşlar herhangi bir gelişme olursa bu başlık altında yazışalım mı?

22 Kasım Siparişi "İşleniyor" 6 8 hafta olarak kaldı benimki....

Reddit'te de okudum nedir bu 64 GB alanların çektiği ya!

64 GB Macbook alan arkadaşlar herhangi bir gelişme olursa bu başlık altında yazışalım mı?

22 Kasım Siparişi "İşleniyor" 6 8 hafta olarak kaldı benimki....

Reddit'te de okudum nedir bu 64 GB alanların çektiği ya!
Özel konfigürasyonlar sanırsam Çin'den geliyormuş özel olarak üretilip. Bayağı bi' bekleyeceğiz gibi duruyor...
Apple kargo konusunda biraz sıkıntılı bir firma. 6-8 haftadan uzun da sürebilir. Siparişi iptal edeceklerini pek sanmıyorum. Baktınız gelmiyor, desteğe yazarsınız. Güle güle kullanın, iyi bir seçim yapmışsınız :)
Teşekkürler hocam.

Bilgisayar beklemek ne iğrenç şeymiş ya, 30 günü de aştı hala hazırlanıyor, bir basamak ileri gitmedi. Eldeki PC den de olduk, eski MacBook Pro da can çekişiyor. Vallahi eziyet çekiyorum..

Bilgisayar beklemek ne iğrenç şeymiş ya, 30 günü de aştı hala hazırlanıyor, bir basamak ileri gitmedi. Eldeki PC den de olduk, eski MacBook Pro da can çekişiyor. Vallahi eziyet çekiyorum..
Hocam gerçekten öyle, en azından benim elimde düzgün bir bilgisayar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı