Apple devloper hesabı almaya çalışırken kart onay vermiyor

iphone telefonda sıfırdan hesap oluşturup girdiğimde telefon faturasına yansıtarak ödemeyi aldı. aksi türlü hiçbir yol işe yaramıyor gibi -ki hesabımı 54 saat geçmesine rağmen hala onaylamadılar. normalde 48 saat en geç yazıyordu.
Teşekkür ederim cevap için ben de önce telefonla aradım mail göndermemi söylediler detaylı bir şekilde mail gönderdim yanıt bekliyorum. Yerli yabancı bir çok kişi bu sorunu yaşıyormuş forumlarda 2020'lerden kalma yazılar okudum hep aynı sorun. Olur da alabilirsem nasıl aldığımı bende yazarım

Aynı sorunu yaşıyorum önce "your enrollment in the apple developer program could not be completed at this time" bu sorunu yaşadım ancak yeni hesap açarak bu soruna çözüm bulabildim, desteğe yazmıştım fakat diğer özelliklerimizi kullanmaya devam edebilirsiniz gibi bir cevap aldım. Yeni hesapla önceki sorunu atlattım, şimdi de ödeme aşamasını geçemiyorum, banka kartı, kredi kartı, sanal kart hiçbir ödeme yöntemini kabul etmiyor. Apple developer'a mail attım cevap bekliyorum çözüm bulursam güncelleme yapacağım. Bir kayıt bu kadar zor olmamalı !!!

Ben 650TL karşılığında satın alabildim. Yaptığım adımlar sırasıyla şu şekilde.
1- iPhone'dan ayarlar kısmından icloud'dan çıkış yapıp, wifi olmadan mobil veri ile temiz yeni bir hesap oluşturdum
2- Apple developer uygulamasını app store'dan indirdim ve oluşturduğum hesap ile giriş yaptım
3- uygulamadayken Account => Enroll Now a tıkladım ve formu doldurdum ardından ödeme sekmesi açıldı, Visa ziraatbank kartımı tanımladım ve satın aldım. Kartım kredi kartı değildi standart bir banka kartıydı.
Şuan satın almış bulunmaktayım, onay mailleri'de geldi. Umarım işinize yarar.

Ben 650TL karşılığında satın alabildim. Yaptığım adımlar sırasıyla şu şekilde.
1- iPhone'dan ayarlar kısmından icloud'dan çıkış yapıp, wifi olmadan mobil veri ile temiz yeni bir hesap oluşturdum
2- Apple developer uygulamasını app store'dan indirdim ve oluşturduğum hesap ile giriş yaptım
3- uygulamadayken Account => Enroll Now a tıkladım ve formu doldurdum ardından ödeme sekmesi açıldı, Visa ziraatbank kartımı tanımladım ve satın aldım. Kartım kredi kartı değildi standart bir banka kartıydı.
Şuan satın almış bulunmaktayım, onay mailleri'de geldi. Umarım işinize yarar.
teşekkürler ben de deneyip güncelleyeceğim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı