Apple ekosistemine geçilir mi?

Bütçe
140.000 TL

Mirac.17

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Meslek
ÖĞRENCİ
120 bin bütçem var. Altında biraz bekletip ay kadar 140 bin yapmayı düşünüyorum. iPhone 17 Pro, AirPods Pro 3 ve Apple Watch series 11 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Şu anki telefon: Redmi Note 13 Pro 5G.

Son düzenleyen: Moderatör:
120 bin bütçem var. Altında biraz bekletip ay kadar 140 bin yapmayı düşünüyorum. iPhone 17 Pro, AirPods Pro 3 ve Apple Watch series 11 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Şu anki telefon: Redmi Note 13 Pro 5G.
Yıllardır kullanan birisi olarak en verimli ve en senkron ekosistemin Apple olduğunu düşünüyorum.

Eğer sizin için bu bütçeler sıkıntı açmayacak ise tabii ki de mantıklı şu ana kadar 5s,7,13,ve 16 pro modellerini kullandım bunların yanında airpods pro,apple watch series 3,4,8 ve macbook air,homepod mini modellerini de kullandım,ve deneyim olarak çok memnun kaldığımı söylebilirim çünkü herşey çok güzel bir şekilde senkron çalışıyor ve hayatınızı kolaylaştıran çok özellikler var yani bence kesinlikle değer,çünkü ekosistem konusundaki en iyi marka şuanda apple ve alıştıktan sonra muhtemelen Apple dışı tercih ediceğinizi pek zannetmiyorum çünkü alıştırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı