Ya anlamıyorum ben bunları Windows'a güvenliksiz diyorlar, güvenlik yazılımı alacaksın bir de diyorlar Windows 10'a gömülü Defender'i, Defender Firewall'ı bilmiyorlar
. Geçen bir arkadaşımla kavga ettik bu sebep yüzünden, kendisi bana Mac'le Windows'u karşılaştırmamı istedi ondan sonra ise ben de ona 15000$'lık Mac ile 5000$'lık Windows makine karşılaştırmasını attım ve Windows 3 kata kadar performans farkı atmıştı. Sonra ise dediği şu "onu alanlar Windows'un yüzüne bile bakmıyor" dedi. Ben de "senin gibi fanboylar o yüzden" dedim. Sonra ise bana 55.000$'lık Mac atıp bununla karşılaştırsaymış dedi
11 katı pahalı sistem ve hala aynı performansı veremiyor ve bana gelmiş onu savunuyor. Sonra ise bana dediği "sen 2500₺'lik patates bir Windows'da KralOyun'dan çıkamazken 2500₺'lik IPad'de PUBG gibi oyunlar oynayabilirsin" 2500₺'ye Red Dead Redemption 2, GTA 5 gibi oyunları oynatan PC toplanıyor dedim sonra ise bana mobil oyunlar yeter dedi ben de "candy Crush'la iyi eğlenceler" dedim, ikimizde birbirimize laf atıp engelledik. Sizce Mac mi Windows mu?
Son düzenleyen: Moderatör: