Apple fanboyluğu

Samsung'a böyle saçma yorumlar yaparken Samsung büyümeye devam ediyor. Çok kaliteli dedikleri İphone'nin ekranını, bataryasını falan kim yapıyormuş bir araştırsınlar. İphone'den başka telefon kullanamayan ailemin yanında M52 kullanıyorum ve her seferinde İphone Fanboyu olmalarına rağmen telefonumu övüyorlar. Çünkü Fiyat/Performans olarak Samsung çok daha iyi.

İPhone 7 2.el 2500 civarı değil mi ben mi yanlış biliyorum?
2 yıl falan öncesinden bahsediyor isen evet öyleydi.
 
2 yıl önce 2500 müydü? Şu an kaç para acaba?
1662670722345.png

1662670736804.png
 
Apple fanboyu değilim ama neden Samsung önermediklerini anlayabiliyorum o da Samsung'un hatası. Her ay yeni telefon geliyor neredeyse, Apple gibi yılda bir toplu olarak çıkarıp yazılım üzerinde biraz daha odaklanmaları lazım. Özellikle de parçalara. Bildim bileli S20 serileri hem Exynos hem de kötü tasarlanma sebebiyle fırın gibi oluyor.
 
Sen daha attığın fotoğrafta bir tane bile iPhone 7 olmadığını bile göremeyecek kadar ... birisin. Önce kendi aldığın ekran görüntüsüne bak cahil herif.
O sırada önemli bir işim vardı, görmemiş olabilirim. Sırf birini sevmiyorsun diye aşağılamak yerine hatasını söyleyip düzeltmesini, daha dikkatli olmasını söyleyebilirsin. Tabi vizyon meselesi bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı