Apple isimden mi satıyor?

"Kawnka bağqk ayfaonum vaear eğğeğeeqekeqk" veya "AyFone 11 var benm ihihihi" diyenler oluyor. Kaliteli olsada çoğu kişi kalitesini değil ismini kullanıyor. Çoğu kişi egosu yüzünden Iphone alıyor ve diğer insanların telefonuna kıyaslayıp kendini büyük görüyor.
Hatta öyle ki, sırf masaya koymak için, bende iPhone var çok zenginim demek için, gidip çakma iPhone alanlar var kullanmasa bile.
 
iPhone serisinden MacBook serisinden ve iMac serisinden birçok cihaz kullandım diğer cihazlara göre az donanımla daha çok performanslılar sadeliğe gösteriş için donanım kullanmaktan daha çok önem veriyorlar diyebilirim uzun ömürlüler ve satış sonrası desteği bana göre en iyi marka diyebilirim destek sistemleri ve çözüm önerileri fazlasıyla işlevsel.

Kötü yönleri de var tabii ki aksesuar kabloları ve dönüştürücü ekipmanları çabuk bozuluyor veya yırtılma gibi olumsuz durumlar yaşatıyor.

iPhone alıp özgürlük isterseniz MacBook veya iMac alıp oyun oynamaya çalışırsanız memnun olmamanız gayet doğaldır.
 
Türkiye tarafında satılmasının sebebi bence insanımız ünlü markalardan alınca hava atmayı sevdiği için alıyor. Bence alınılmaması gereken bir marka. Amerika'ya para vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. Apple alacağıma Samsung alayım daha iyi. Tabii Apple mi daha iyi Samsung mu daha iyi orası çok tartışılır ama bence Apple alınmaz.
 
1611065697147.png
 
Açıkçası iPhone'un ülkemizde gösteriş için alındığını düşünmüyorum. O kadar uygun fiyatlı cihazlar değiller artık.

MacBook'lara bakarsak, taşınabilirlikleri yüksek ve bunun yanında sundukları performans iyi. iPad'lerin artık bir bilgisayardan farkı kalmamış bile. iPadOS çok güzel çalışıyor, birçok uygulamayı verimli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. iPhone aynı şekilde, kamera, işlemci, ekran kalitesi gibi konularda uzun bir süredir seviliyor.

Pürüzleri var mı, var. Bunlar bazen sinir bozucu olabiliyor, bazen küçük bir düzeltme ile giderilebiliyor. Ama çalışan birisi için Apple'ın en büyük artısı, ekosistem olayı bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı