Apple Macbook Md101 nasıldır?

EDangelos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Dün akşam Casper marka laptopumun miladını doldurmasıyla yeni bir bilgisayar alma ihtiyacı duydum fakat çok kararsızım. Aklımda açıkçası MacBook Pro var. Vatan bilgisayarda MD101 modeli 2600 liraya düşmüş. Bu model Apple'ın sitesindeki 3500 liralık MacBook Pro (retina olmayan) ile aynı model midir yoksa MD101 Bayağı eski bir model ve Apple'ın sitesindeki 2015 üretimi bir ürün müdür? Eğer MD101 modelini alırsam Yosemite sürümüne yükseltme şansım var mı ve varsa eğer yükseltince problem yaşar mıyım? Bir de son olarak ne oyun ne de photoshop gibi programları kullanmak için alıyorum. Sadece Microsoft word kullanacağım ve haliyle internette gezineceğim. Beni kaç yıl idare eder Md101 modeli ?
Bilgisi dahilinde olanlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Bu model Apple'ın sitesindeki 3500 liralık MacBook Pro (retina olmayan) ile aynı model midir
MD101, MacBook Pro 13-inch, Mid 2012 modelidir ve tabiki bir üst retina modelleri ile aynı değildir.
Eğer MD101 modelini alırsam Yosemite sürümüne yükseltme şansım var mı
El Capitan dahi kurabilirsin. Ve herhangi bir problem yaşamazsın.
Beni kaç yıl idare eder Md101 modeli ?
Benim kullandığım MacBook Pro 2010 mid. Şu an El Capitan kullanıyorum. Ve Photoshop kullandığımda herhangi bir kasma yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı