Apple MacbookPro Retina 13 Nasıl Bilgisayar?

ArmegedonTeam

Hectopat
Yer
Condor
Daha fazla  
Arkadaşlar MacbookPro 13 retina bilgisayar iyi midir?
Daha çok kimler bu bilgisayarı alır?
Benim bilgisayar 4 yıllık dizüstü artık bırakıp yeni bilgisayar almak istiyorum.
Almakta ki amacım oyun için değil. Biraz merak.Daha önce Apple bilgisayar almamıştım. İlk defa almayı düşünüyorum.
Yazılım ve uygulama geliştirmek için almayı düşünüyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söz konusu Apple olunca tabi ki iyidir kalitelidir muhteşemdir. Oyun için değilse al keyfine bak.

Oyun için iyi bir seçim olmayabilir ancak tasarım, kalite, taşınabilirlik ve multimedya açısından güzel bilgisayarlar.
Şekli yeter :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Almayı ciddi olarak düşünüyorsanız size tavsiyem çok çok iyi araştırmanız. Çünkü fiyat/performans oranında göreceli olarak Win işletim sistemli bilgisayarlara göre daha pahalıdır Mac bilgisayarlar. Windows - Mac OS karşılaştırması ile devam edecek olursak, kesinlikle biri diğerinden daha iyi değildir. İkisinin de birbirinden üstün ya da adi yanları vardır. Mac OS özellikle Apple bilgisayarlar için tasarlandığından çok daha stabil çalışırlar, daha az temizlik gerektirirler, daha az hata verirler, yavaşlama sıkıntılarıyla daha az karşılaşılır, göreceli olarak biraz daha kullanıcı dostudurlar.

Bunun yanında yazılım olarak Windows'ta olduğu kadar seçenek yoktur. Bu bilgisayarları genellikle üretim ile uğraşan insanlar kullanır. Müzik, grafik, video, fotoğraf ile uğraşıyorsan önerilir çünkü dediğim gibi daha az sorun çıkarırlar ve yazılım optimizasyonları genelde daha iyidir.

Bu arada, belirtmek isterim, Mac OS ve Apple bilgisayarlarda kullanım tecrübem çok az ama biraz araştırmışlığım vardır, şimdiye kadar öğrendiklerim genel olarak böyle :) Son olarak benim tavsiyem şudur, en ekonomik Apple bilgisayar bile aşağı yukarı orta seviye laptoplar kadar, yani çok ucuz sayılmazlar. İşletim sistemini kendin deneyerek tecrübe etmelisin bence, onun için de forumda Mac OS bölümünde Hackintosh ile ilgili pek çok rehber var, her türlü soruna yanıt verirler. Kendi bilgisayarında Mac OS'i denedikten sonra beğenirsen Apple laptoplara yönelebilirsin, pişman olma ihtimalin azalmış olur :) Bol şans

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı