İnceleme Apple magic mouse

Hocam sağ tık olmadığına emin misiniz? İki tarafa aynı anda basınca sağ tık yapıyor olmasın? Ya da CTRL + tık?

CTRL sağ tık özelliği bulunuyor lakin alışmak çok zor.

Çok sorun değil sıfır sayılacak bir ürün olduğu için başkasına bile satabileceğimi düşünüyorum ufak bir zararla.

Son düzenleme:
CTRL sağ tık özelliği bulunuyor lakin alışmak çok zor.

Çok sorun değil sıfır sayılacak bir ürün olduğu için başkasına bile satabileceğimi düşünüyorum ufak bir zararla.

Eğer bir gün mac için yeni mouse almayı düşünürsen microsoft un designer mouselarını tavsiye ederim. Ben mac için kullanıyorum sağ tık da var, şarjı da iyi gidiyor.

Çoğu kişi farede sağ tık yok demiş fakat var, normalde MacBook trackpadinde de yok ve normal trackpadde de fakat opsiyonel olarak ayarlardan sağ tıkı açabilirsin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleme güzel olmuş bu arada elinize sağlık.

Bunu söylemen için sanırım çok geç.
Edit: Pardon hocam, yeni gönderdiniz sandım.

Hocam sağ tık özelliği bulunmakta ayarlardan ikincil tıklamayı açmanız gerekiyor. Bende bugün aldım iade edebilirsem iade edeceğim elime çok küçük geldi ayrıca sağ parmak mouse üzerinde dururken scroll akıcı bir şekilde yapılmıyor.

Edit: Konunun martta açıldığını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…