Apple Music Windows 10'da kullanılıyor mu?

Apple Music alacağım da TR'deki fiyat listesi nasıl + Windows'a oluyor mu? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

iTunes indirerek ulaşabilirsiniz ve kullanabilirsiniz.

Çağ dışı iTunes uygulamasını nihayet kaldırıp Windows için Apple Music uygulamasını vereceklermiş. İki üç ay önce okudum. Bir an önce geçsin artık. Sorunun cevabı: Apple Music aboneliğiniz varsa Windows'ta buna iTunes ile erişebiliyorsunuz. Fazlasıyla ağır ve içinde Apple Music harici gereksiz ya da sonlanıdrılmış şeyler de var. Bunla uğraşmak istemezseniz tarayıcıdan Apple Music'e girebilirsiniz.

iTunes üzerinden kullanılabiliyordu en son. iTunes desteği kesildikten sonra tarayıcı üzerinden veya yeni Apple uygulaması üzerinden erişilebilir olması gerekli.

iTunes üzerinden kullanılabiliyordu en son. iTunes desteği kesildikten sonra tarayıcı üzerinden veya yeni Apple uygulaması üzerinden erişilebilir olması gerekli.
Destek kesildi, güncelleme gelmiyor ama Music uygulaması da gelmediği için Windows'ta iTunes kullanabiliyorsunuz. Ben öyle yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı