- Makaleler
- 21
Tapanı çok.
Mağazanın önünde kamp kuran popüler kültür köleleri yeni telefonları alsın diye.
Ve işin komik tarafı tamircilerin işlerini iyice zorlaştırarak sırf "bunu yapamayız" demek için kendi servislerine yönlendiriyorlar. Ellerine para geçsin diye.
Yurt dışı fiyatının aynı olması dışında problem yok. Apple prestij kimliğine güvenerek kullanıcılarına çok acımasız davranıyor. Apple ekosistemindeyim ve markayı seviyorum ama en basitinden örnek vermek gerekirse Macbook'da çıkma parça kullanamıyorsunuz çünkü her parça Logicboard'da uygun olarak kendi üzerinde çiple geliyor. Fiyat politikaları agresif ve 2 sene öncesindeki sıçrama sonrasında çok etkili gitmiyorlar bence. M1'ler devrimseldi ama AMD 7. nesilde U serisi ile verimlilikte yetişti. iPhone 13 serisi ise aşırı derecede başarılıydı rakiplerine göre ama 14 veya 15'te benzeri olmadı.Yenisini satmak için, yenisini de bir öncekinin kopyası yapıp satıyorlar zaten. Alanlara çok gülüyorum80.000 TL'ye telefon mu olur. S23 Ultra daha iyi fiyatla rakibi olabiliyor. Şöyle bir gerçek de var, cimri olmasa piyasa değeri bu kadar olmayabilirdi şu an.
Sadece Apple değil bir sürü marka öyle yapıyor örnek NVIDIA. 5060 falan çıkarsa onda da 8 GB VRAM çıkacağını düşünüyorum.
Yurt dışı fiyatının aynı olması dışında problem yok. Apple prestij kimliğine güvenerek kullanıcılarına çok acımasız davranıyor. Apple ekosistemindeyim ve markayı seviyorum ama en basitinden örnek vermek gerekirse MacBook'da çıkma parça kullanamıyorsunuz çünkü her parça Logicboard'da uygun olarak kendi üzerinde çiple geliyor. Fiyat politikaları agresif ve 2 sene öncesindeki sıçrama sonrasında çok etkili gitmiyorlar bence. M1'ler devrimseldi ama AMD 7. nesilde U serisi ile verimlilikte yetişti. iPhone 13 serisi ise aşırı derecede başarılıydı rakiplerine göre ama 14 veya 15'te benzeri olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.